Sinä päätät, kuinka suuren keittoalueen tarvitset

Julkaistu: 1.10.2012 16:23

Ilmoitus Ruoanlaitto on hauskaa, etenkin silloin kun sinulla on vapaus toteuttaa itseäsi keittiössä. FlexInduction on uutuus entistä joustavampaan ruoanvalmistukseen.

Vapaus on täysin uusien Siemens-induktiokeittotasojen ja flexInduction-tekniikan etu. Voit halutessasi käyttää tason vasenta puolta suurena keittoalueena. Yhdellä napinpainalluksella se jakautuu kahdeksi tavalliseksi keittoalueeksi. Reilunkokoinen uunipata, pitkänomainen kalapata tai monta pientä kattilaa – laajennettavalla keittoalueella on tilaa kaikelle ja sen kokoa voi muunnella tarpeen mukaan. Keittotaso tunnistaa automaattisesti astian koon ja muodon ja vie lämmön juuri oikeaan kohtaan.

FlexInduction-uutuus käsittää luonnollisesti myös kaikki muut Siemens-induktiokeittotasojen tarjoamat edut: nopeutta, turvallisuutta ruoanlaittoon ja energiansäästöä. Ruoan tulee maistua hyvältä, mutta sen laittamisen pitäisi myös olla yksinkertaista, kätevää ja mukavaa.

Patoja ja paistinpannuja on olemassa monen muotoisia ja kokoisia. Siksi on hyvä, jos keittoalueidenkin kokoa voi muuttaa. Kahden perinteisesti sijoitetun keittoalueen lisäksi flexInduktio-tasoissa on kaksi neliömäistä keittoaluetta, jotka voidaan yhdellä napinpainalluksella yhdistää suureksi suorakaiteen muotoiseksi alueeksi. Nyt voit laittaa keittoastian tasolle miten haluat. Keittotaso tunnistaa automaattisesti patojen ja paistinpannujen, koon ja muodon. Lasin alla on neljä induktiokäämiä, jotka säätävät automaattisesti keittoalueen vastaamaan täydellisesti keittoastiaa. Siten lämpö ohjautuu juuri sinne, missä sitä tarvitaan.