MAINOS

Tiesitkö? Näin Suomen suosituimman kahvin maku säilyy muuttumattomana

ILMOITUS
Juhla Mokka ei pitkiä esittelyjä kaipaa. Sanat "hieno ja täyteläinen Juhla Mokka" ovat piirtäneet pysyvää jälkeä kansakunnan makumuistiin jo 85 vuoden ajan. Nyt puhutaan Suomen suosituimmasta kahvista.
Pauligin Juhla Mokalla on ansaittu paikka ABC:llä. Molemmat ovat instituutioita, joihin suomalaiset luottavat. Omassa luokassaan sekä ABC että Juhla Mokka ovat olleet vuodesta toiseen ykkössijalla Valittujen Palojen luotetuin merkki -tutkimuksessa.

Lähes joka toinen kahvikuppi on Juhla Mokkaa

Lähes joka toinen Suomessa nautittu kahvikupillinen onkin Juhla Mokkaa. Suomalaista makua miellyttävä, vaaleapaahtoinen kahvinautinto syntyy sekoittamalla huolellisesti valittuja arabica-kahvilaatuja. Reseptissä voi olla jopa toistakymmentä raakakahvilaatua.

Juhla Mokka -sekoituksen kahvit tuodaan Brasiliasta, Kolumbiasta, Keski-Amerikasta ja Afrikasta. Runkokahvina käytetään brasilialaista Santosta, jolle täyteläisyyttä ja hienoa aromia antavat tukikahvit Keski-Amerikasta. Mausteisuutta tuovat kahvilaadut Afrikasta.

Päämaistajan suuri vastuu

Kahvisatojen maku vaihtelee kasvupaikan ja kasvukauden luonnonolojen mukaan. Niinpä sekoitukset on ”sävellettävä” yhä uudelleen, jotta tuttu maku pysyy tasalaatuisena ja yhtä hyvänmakuisena vuodesta toiseen.

Oikea makuprofiili on periytynyt vuosien saatossa Pauligin päämaistajalta toiselle. Työ on hyvin pitkäjännitteistä ja vaatii vuosien harjoittelua. Juhla Mokka on pysynyt ajassa uusiutumalla perinteitä kunnioittaen.

Helmikuu on ABC:llä kahvikuu - osallistu ja voita!

ABC:n Kahvikalenteri tarjoaa  faktaa ja viihdettä kahvista joka päivä koko helmikuun ajan. 

Mielenkiintoisten juttujen lisäksi Kahvikalenterissa on erilaisia kyselyitä ja kilpailuja, yllätyspalkintoja luvassa jopa päivittäin!
 
Suuressa Kahvikyselyssämme voit voittaa matkan Brasiliaan. Vastaa ja osallistu täällä.

Lähetä myös kuvia omista kahvihetkistäsi Instagramiin hashtagilla #munkahvi   Joka viikko palkitsemme sykähdyttävimmän kuvan Moccamaster-kahvinkeittimellä (arvo 229 €).

» Arvontojen säännöt

Lue myös:

MAINOS