MAINOS

MAINOS

Voita matka Brasiliaan: Sinne missä kahvipapu kasvaa!

Lämpö, aurinko, ihmiset, ihanat rannat – ja tietenkin kahvi. Brasiliaan lähdetään nauttimaan kaikesta tästä.
Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus voittaa matka Brasilian lämpöön. Vastaa ABC Kahvikalenterin Kahvikyselyyn ja olet mukana 1600 € arvoisen Brasilian matkan arvonnassa.

5 + 1 hyvää syytä matkustaa Brasiliaan

Jos vielä epäilet, maksaako Kahvikyselyyn vastaaminen vaivaa, lue tästä viisi + yksi erinomaista syytä matkustaa Brasiliaan.

1. Rantaelämä

Copacabana on Brasilian rannoista legendaarisin. Toinen on tietenkin Ipanema, jonka tytöstä on tehty se laulukin. Brasiliassa viihdytään rannalla, rantaviivaa riittääkin reilut 700 kilometriä.

2. Jalkapallo

Jalkapallo ei ole Brasiliassa vain peli, se on elämä. Se on taidetta. Se on intohimo. Brasilia on voittanut jalkapallon maailmanmestaruuden viisi kertaa.

3. Karnevaalit

Samban koti on Brasiliassa. Rion spektaakkelimaisen värikkäät ja iloiset sambakarnevaalit haluavat nähdä nekin, jotka eivät muuten tanssista juuri perusta.

4. Nähtävyydet

Kätensä levittänyt Kristus-patsas Corcovado-kukkulan laella Rio de Janeirossa on yksi maailman kuuluisimpia nähtävyyksiä. Toinen ikoninen näky Riossa on sokeritoppavuori.

5. Kahvi

Brasilia on kahvimaa. Brasilia tuottaa kolmanneksen maailman kahvista ja puolet suomalaisten paahtimoiden käyttämästä kahvista. Mutta miltä maistuu brasilialainen paahto?

5 + 1 Voita matka Brasiliaan!

Kun voittaa matkan Brasiliaan, se on paras syy matkustaa Brasiliaan. Vastaa ABC Kahvikalenterin Kahvikyselyyn ja olet mukana matkan arvonnassa. Suureen Kahvikyselyyn pääset tästä: kahvikysely!
MAINOS
Lue myös:

MAINOS