Julkaistu: 20.9.2012 6:12

Moni moittii nykyajan lentokoneruokaa. Oliko kaikki todella aiemmin paremmin?

Airlinemeals-sivuston kuvista päätellen taso on saattanut laskea ainakin hieman sitten 80-luvun kultapäivien.

 


Air Zimbabwe:

Alanin vuoden 1981 lokakuussa ottamassa kuvassa tarjolla on kylmiä alkupaloja ja salaattia. Lennon kesto oli 55 minuuttia, arvosanaksi Alan antoi kahdeksan.  

American Airlines:

Piikki oli auki Chris Smithin ensimmäisen luokan lennolla vuonna 1981 matkalla Honolulusta Los Angelesiin.  


Western Airlines:

Chris Smithin ottamassa kuvassa on kauniisti aseteltuna runsas salaatti. 




SAS:

Ensimmäisessä luokassa oli vuoden 1982 matkalla Kööpenhaminasta Ateenaan tarjolla alkupaloiksi hummeria, viinirypäleitä ja leipää. 


Varig:

Valikoima oli nykypäivään verrattuna valtava lennolla Tokiosta Los Angelesiin. Kuva on otettu 12. päivä huhtikuuta vuonna 1982. Aamiainen oli tilattava ja se koostui muun muassa kuumista liharuuista, matkustajan mielen mukaan valmistetuista munista, juustoista ja hedelmäkorista. Ensimmäisen luokan ruuat tarjoiltiin hienoimmilta posliinilautasilta hopeiselta tarjottimelta. 

 

 



Pan Am:

 


United Airlines:

Christopher Smithin ensimmäisen luokan lounaalla Honolulusta Tokioon vuonna 1988 tarjoiltiin alkuruuaksi muun muassa kaviaaria. 
 
 

 


Pan Am:

Keith Mockin kuvassa turistiluokan lennolla Miamista New Yorkiin vuonna 1984 tarjolla oli muun muassa porkkanakakkua

Oletko ottanut kuvan lentoateriastasi? Lähetä se meille osoitteeseen http://lukijat.iltasanomat.fi/ 

Kommentit

Tuoreimmat