MAINOS

MAINOS

Tämä kiusallinen vaiva piinaa miehekkäitä miehiä

ILMOITUS Vaihdevuodet vaikuttavat miehiinkin, mutta monet miehet vaikenevat yleisestä iän tuomasta vaivastaan.
Jos virtsaaminen ja rakon tyhjentäminen on vaivalloisempaa kuin ennen, eturauhasesi saattaa olla laajentunut.

Hyvänlaatuinen eturauhasen liikakasvu ei ole vaaraksi terveydelle, mutta siitä juontuvat oireet – tihentynyt virtsaamistarve ja kirvely virtsatessa – voivat olla erittäin kiusallisia. Etenkin jatkuvat öiset vessakäynnit aiheuttavat nopeasti univajeen, joka pidemmän päälle kuluttaa arjen voimavaroja sekä heikentää keskittymiskykyä ja mielialaa.

Miehekkäät miehet kärsivät eturauhasen kasvusta

Tarkkaa syytä ikääntyvien miesten eturauhasen liikakasvuun ei tiedetä, mutta perimän ja hormonitoiminnan ohella miehen ikä vaikuttaa sen kehkeytymiseen. Sen sijaan liikunnan määrällä tai ruokavaliolla ei ole yhteyttä liikakasvuun.

Itse asiassa eturauhasen laajentuminen on hyvin tyypillinen miehinen piirre. Siitä huolimatta vain harva kehtaa puhua vaivoistaan ääneen.

– Siinä missä useimmat naiset osaavat varautua vaihdevuosien tuomiin muutoksiin, harva heistä tietää, että vaihdevuodet vaikuttavat miehiinkin, sillä monet miehet vaikenevat tyystin oireistaan. Niiden ääneen käsittelemistä pidetään helposti epämiehekkäänä, vaikka kyse on nimenomaan miehisestä vaivasta, kertoo Norvitalin markkinointijohtaja Jørgen Røvig.

Eturauhasen laajenemisriski kasvaa useimmiten iän myötä, ja oireita ilmaantuu joka neljännelle viisikymppiselle miehelle. 60-vuotiaista vaiva on tuttu noin joka toiselle.

Oireet saattavat johtua myös jostain muusta tekijästä. Mikäli ne askarruttavat sinua ja häiritsevät normaalia arkeasi, ota asia puheeksi lääkärisi kanssa


Ongelmiin on ratkaisu

Norjan johtaviin luontaistuotealan yrityksiin kuuluva Norvital valmistaa ja tuo markkinoille korkealaatuisia lisäravinteita, joiden ainesosilla on todistettu olevan vaikutusta. Yrityksen kehittämä luonnollinen Prosta Redux -ravintolisä on suunniteltu nimenomaan eturauhasen liikakasvuun liittyvien ongelmien hoitoon.

– Aikuisille miehille räätälöidyn Prosta Redux -valmisteen säännöllinen käyttö voi auttaa tasaamaan virtsaamista sekä lievittämään eturauhasen liikakasvusta juontuvia ongelmia. Välttyäkseen eturauhasoireilta niiden ennaltaehkäisy kannattaisi aloittaa jo neljänkymmenen ikävuoden korvilla, Røvig suosittaa.

Oireet kuriin

Prosta Redux ei pysäytä täysin eturauhasen liikakasvua, mutta tutkimusten perusteella se voi hidastaa kasvua merkittävästi. Lisäksi siitä saattaa olla apua ikävien oireiden lievittämisessä.

– Valmiste sisältää muun muassa Afrikan luumupuusta ja isonokkosesta saatavaa uutetta, joita molempia on käytetty Egyptissä jo tuhansien vuosien ajan eturauhasvaivojen hoitoon. Myös aivan viime vuosina näistä yrteistä tehdyt tutkimukset osoittavat niiden tyrehdyttävän eturauhasen liikakasvua sekä helpottavan eturauhasoireita merkittävästi. Lisäksi Prosta Redux -tabletit sisältävät sinkkiä ja lykopeeniä, Røvig mainitsee.

Prosta Reduxin käytöllä ei myöskään ole todettu sivuvaikutuksia. Norvitalilla on erittäin tiukat laatuvaatimukset valmisteidensa ainesosille, joiden kaikkien tulee olla peräisin 100-prosenttisesti jäljitettävistä lähteistä.

Kokeile sinäkin Prosta Reduxia - tilaa heti täältä!

Tämän artikkelin lähteenä käytetyt tutkimukset:

Wilt TJIA: Pygeum Africanum for benign prostatic hyperplasia; 2011.

Safarinejad MR: Urtica dioica for treatment of benign prostatic hyperplasia: a prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled, crossover study. J Herb Pharmacother 2005;5:1–11.

Ghorbanibirgani A. Khalili A, Zamani L: The efficacy of stinging nettle (urtica dioica) in patiens with benign prostatic hyperplasia: a randomized double-blind study in 100 patients. Iran Red Crescent Med J 2013;15:9–10.

ILMOITUSProsta Reduxin sisältämät vaikuttavat ainesosat:

•    Pygeum Africanum on samannimisestä puusta peräisin oleva uute. Sitä on käytetty pitkään kansanlääketieteessä auttamaan nimenomaan tihentyneeseen virtsaamistarpeeseen.
•    Urtica dioicaa käytetään eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun aiheuttamiinvirtsaamisongelmiin.
•    Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS