Nestori

Musiikki

Valikko

Musiikki

Petri Nygård sai poliisit peräänsä Berliinissä – ”Oli mukana erilaisia pommeja”

Musiikkivideo
Petri Nygårdin uuden Scooraan-musiikkivideon kuvauksiin liittyi dramatiikkaa.
Petri Nygårdin uusi musiikkivideo Scooraan kuvattiin Berliinissä, mikä oli kuvauskaupunkina hieman toisenlainen kuin esimerkiksi Thaimaan Pattaya tai Las Vegas, missä Nygårdin aiempia videoita on kuvattu.

– Haimme videoon tiettyä, hieman erilaista fiilistä, ja sitä sieltä tuntui löytyvän. Halusimme hieman vakavampaa kulmaa, Nygård kertoo.

Videon kuvaukset eivät kuitenkaan sujuneet ongelmitta.

– Siellä tuli kaikenlaista kommervenkkiä ja kielimuuria, emmekä saaneet oikein kuvauslupiakaan siellä, minkä takia meidän piti mennä kuvaamaan salaa yömyöhään.

– Saimme lopuksi vielä poliisitkin perään, koska meillä oli mukana erilaisia pommeja ja ilotulitteita, joiden voimakkuudesta emme itsekään tienneet. Ja kun aloimme niitä ampua ilmaan loppukaronkan kunniaksi, tuli poliisi äkkiä paikalle. Mutta livahdimme siitä kivasti pois, eikä siitä tullut mitään seuraamuksia. Eikä toivottavasti tule enää jälkikäteenkään.

Nygårdin uudessa kappaleessa puhutaan scooraamisesta, joka Nygårdin mukaan tarkoittaa onnistumista.

– Biisin idea on se, että elämässä ja yhteiskunnassa on juttuja, jotka vaikuttaa meihin negatiivisellakin tavalla, mutta tärkeintä on aina pitää kiinni omasta jutusta ja sydämestä. Siten pääsee scooraamaan ja voittamaan.

Katso alta Petri Nygårdin uusi Scooraan-musiikkivideo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt