Valikko

Saariravintolathellivät herkuttelijaa

VALKOSAARIRavintola NJKRavintoloitsija: Royal Ravintolat.Keittiömestari: Henri Janson.Keittiön erikoisuus: ravintola luottaa perinteisesti rapuihin.Avoinna: ma–la klo 17–24, p. (09) 639 261.Asiakaspaikkoja: 250.Pääsy: Nyländska Jaktklubben rf:n lautta lähtee Eteläsataman Olympiaterminaalin vierestä Valkosaaren lähtölaiturista. Hinta 3,5 euroa lisätään ravintolalaskuun.+ Vierasvenesatama.KLIPPANRavintola Klippan PalaceRavintoloitsija: Klippan Palace, PalacenRanta Oy.Keittiöpäällikkö: Pekka Terävä, keittiömestari: Mikael Kyyhkynen.Keittiön erikoisuus: Terävän luoma ruokalista nojaa ensisijaisesti kotimaisiin, saaristosta touko–syyskuussa saataviin raaka-aineisiin.Avoinna: ma–la 17.30–24, p. (09) 633 408 Asiakaspaikkoja: 300, ulkotarjoilumahdollisuudet yli 1 000:lle.Pääsy: Ravintolan oma vene ajaa nonstoppina Eteläsataman Olympiaterminaalin vierestä Luodolle. Matkan hinta 5 euroa lisätään ravintolalaskuun.SÄRKKÄRavintola SärkänlinnaRavintoloitsija: Jukka-Pekka Repo. Ravintola kuuluu Solna ja Särkkä Oy:hyn, joka on osa Palaceravintoloita.Keittiöpäällikkö: Jukka-Pekka Repo.Keittiön erikoisuus: lämminsavustettu lohi, ennakkoon tilattava piknik-kori, ravun ystävien päivä 21. heinäkuuta.Avoinna: ma–la klo 17.30–24, p. (09) 1345 6756.Asiakaspaikkoja: yhteensä noin 270.Pääsy: Merenkävijät ry:n vene lähtee Ullanlinnan laiturista Ison Puistotien päästä kahvila Ursulan kohdalta. Matkan hinta 5 euroa maksetaan ravintolassa laskun yhteydessä.+ Ravintolan asiakkaille on varattu kolme vierasvenepaikkaa.UUNISAARETRavintola UunisaariRavintoloitsija: Pörssiravintola Oy.Keittiömestari: Esa Karilainen.Keittiön erikoisuus: kala monessa muodossa.Avoinna: ravintola tilauksesta, Café klo 10:stä klo 16:een saakka tai kysynnän mukaan pidempäänkin, p. (09) 636 870.Asiakaspaikkoja: ravintolasali 120, Café 60, kabinetti 20, terassi 250.Pääsy: Merisataman Liikenne Oy:n lähtölaituri on Merisatamantorilla, Kompassin laituri, hinta 3 euroa.LIUSKASAARIHSS RestaurantRavintoloitsija: Cafetering Oy, Timo Ojanaho ja Mikko Merivirta.Keittiöpäällikkö: Harri Backman.Keittiön erikoisuus: paistettua kateenkorvaa ja parman kinkkua perunaröstin kera, myydyin annos on kalalautanen.Avoinna: ti–pe klo 17 alkaen vähintään klo 23 asti, su–ma suljettu, p. (09) 27097040.Asiakaspaikkoja: 250.Pääsy: Helsingfors Segelsällskap rf:n lautta lähtee Merisatamanrannasta Kapteeninkadun päästä, hinta 3 euroa.+ Pursiseuralla on vierasvenepaikkoja, joita voi tiedustella HSS:n kansliasta numerosta (09) 633 637.SIRPALESAARI
VALKOSAARI

Ravintola NJK

Ravintoloitsija: Royal Ravintolat.

Keittiömestari: Henri Janson.

Keittiön erikoisuus: ravintola luottaa perinteisesti rapuihin.

Avoinna: ma–la klo 17–24, p. (09) 639 261.

Asiakaspaikkoja: 250.

Pääsy: Nyländska Jaktklubben rf:n lautta lähtee Eteläsataman Olympiaterminaalin vierestä Valkosaaren lähtölaiturista. Hinta 3,5 euroa lisätään ravintolalaskuun.

+ Vierasvenesatama.

KLIPPAN

Ravintola Klippan Palace

Ravintoloitsija: Klippan Palace, PalacenRanta Oy.

Keittiöpäällikkö: Pekka Terävä, keittiömestari: Mikael Kyyhkynen.

Keittiön erikoisuus: Terävän luoma ruokalista nojaa ensisijaisesti kotimaisiin, saaristosta touko–syyskuussa saataviin raaka-aineisiin.

Avoinna: ma–la 17.30–24, p. (09) 633 408

Asiakaspaikkoja: 300, ulkotarjoilumahdollisuudet yli 1 000:lle.

Pääsy: Ravintolan oma vene ajaa nonstoppina Eteläsataman Olympiaterminaalin vierestä Luodolle. Matkan hinta 5 euroa lisätään ravintolalaskuun.

SÄRKKÄ

Ravintola Särkänlinna

Ravintoloitsija: Jukka-Pekka Repo. Ravintola kuuluu Solna ja Särkkä Oy:hyn, joka on osa Palaceravintoloita.

Keittiöpäällikkö: Jukka-Pekka Repo.

Keittiön erikoisuus: lämminsavustettu lohi, ennakkoon tilattava piknik-kori, ravun ystävien päivä 21. heinäkuuta.

Avoinna: ma–la klo 17.30–24, p. (09) 1345 6756.

Asiakaspaikkoja: yhteensä noin 270.

Pääsy: Merenkävijät ry:n vene lähtee Ullanlinnan laiturista Ison Puistotien päästä kahvila Ursulan kohdalta. Matkan hinta 5 euroa maksetaan ravintolassa laskun yhteydessä.

+ Ravintolan asiakkaille on varattu kolme vierasvenepaikkaa.

UUNISAARET

Ravintola Uunisaari

Ravintoloitsija: Pörssiravintola Oy.

Keittiömestari: Esa Karilainen.

Keittiön erikoisuus: kala monessa muodossa.

Avoinna: ravintola tilauksesta, Café klo 10:stä klo 16:een saakka tai kysynnän mukaan pidempäänkin, p. (09) 636 870.

Asiakaspaikkoja: ravintolasali 120, Café 60, kabinetti 20, terassi 250.

Pääsy: Merisataman Liikenne Oy:n lähtölaituri on Merisatamantorilla, Kompassin laituri, hinta 3 euroa.

LIUSKASAARI

HSS Restaurant

Ravintoloitsija: Cafetering Oy, Timo Ojanaho ja Mikko Merivirta.

Keittiöpäällikkö: Harri Backman.

Keittiön erikoisuus: paistettua kateenkorvaa ja parman kinkkua perunaröstin kera, myydyin annos on kalalautanen.

Avoinna: ti–pe klo 17 alkaen vähintään klo 23 asti, su–ma suljettu, p. (09) 27097040.

Asiakaspaikkoja: 250.

Pääsy: Helsingfors Segelsällskap rf:n lautta lähtee Merisatamanrannasta Kapteeninkadun päästä, hinta 3 euroa.

+ Pursiseuralla on vierasvenepaikkoja, joita voi tiedustella HSS:n kansliasta numerosta (09) 633 637.

SIRPALESAARI

Ravintola Saari

Ravintoloitsija: Anne ja Sakari Tainio, A&S Restaurants Oy.

Keittiöpäällikkö: Mika Hindström.

Keittiön erikoisuus: Sirpalesaaren salaisuus eli lajitelma suomalaisia alkupaloja, sisäfilepihvi sekä tuore kala päivittäin.

Avoinna: ma–su klo 11.30–24, p. (09) 7425 5566.

Asiakaspaikkoja: ravintolasalissa noin 250, kabinetissa 12 ja ulkoterassilla noin 150.

Pääsy: Blueship Linen lautta lähtee Merisatamanranta 10:stä, Café Caruselin takaa, Pihlajasaaren laiturin vierestä. Hinta 3 euroa lisätään ravintolalaskuun.

+ Vierasvenepaikkoja omalle veneelle.

Kommentit

    Näytä lisää

    Näitä luetaan!

    1. 1

      WhatsApp katoaa miljoonista puhelimista – katso, onko omasi listalla

    2. 2

      Alkon kilpailutus hämmentää: 100-vuotiaan Suomen juhlalikööriksi virolainen Vana Tallinn

    3. 3

      Keskiansio 160 000 euroa vuodessa – tämä ammattiryhmä vaatii lakoilla lisää

    4. 4

      Leikkaukset iskivät lapsilisään – mitä menetetyllä summalla saisi?

    5. 5

      Raju luku lapsilisien leikkauksista – ”Lisäävät pienituloisuutta”

    6. 6

      Kodin1-tavaratalon sivuille ilmestyi viesti: ”Pian täällä taas...”

    7. 7

      Koeaika on pian yhä pidempi – ”Pitäisi sanoa selkeästi, mikä meni pieleen”

    8. 8

      Taliseteli aiheutti kohun Britanniassa – keskuspankki ”suhtautuu huoleen erittäin vakavasti”

    9. 9

      Nämä Siwat ja Valintatalot muuttuvat K-marketeiksi tammikuussa – katso koko lista

    10. 10

      Kiinassa rakennetaan aidon kokoinen Titanic-kopio

    11. Näytä lisää
    1. 1

      WhatsApp katoaa miljoonista puhelimista – katso, onko omasi listalla

    2. 2

      Keskiansio 160 000 euroa vuodessa – tämä ammattiryhmä vaatii lakoilla lisää

    3. 3

      Alkon kilpailutus hämmentää: 100-vuotiaan Suomen juhlalikööriksi virolainen Vana Tallinn

    4. 4

      Kodin1-tavaratalon sivuille ilmestyi viesti: ”Pian täällä taas...”

    5. 5

      Nämä Siwat ja Valintatalot muuttuvat K-marketeiksi tammikuussa – katso koko lista

    6. 6

      Leikkaukset iskivät lapsilisään – mitä menetetyllä summalla saisi?

    7. 7

      Kemijärven sillan ja Turun sairaalan betoniongelman syy selvisi: liikaa ilmaa

    8. 8

      Raju luku lapsilisien leikkauksista – ”Lisäävät pienituloisuutta”

    9. 9

      Koeaika on pian yhä pidempi – ”Pitäisi sanoa selkeästi, mikä meni pieleen”

    10. 10

      Taliseteli aiheutti kohun Britanniassa – keskuspankki ”suhtautuu huoleen erittäin vakavasti”

    11. Näytä lisää
    1. 1

      WhatsApp katoaa miljoonista puhelimista – katso, onko omasi listalla

    2. 2

      Kelan pääjohtaja SK:lle ”Miksi ylläpidämme järjestelmää, joka maksaa ihmiselle olemisesta?

    3. 3

      Vakava varoitus Suomelle: ”Nämä kotitaloudet erityisen haavoittuvia”

    4. 4

      Nyt se on lopullista: koeaika menee uusiksi

    5. 5

      Katso, kuulutko velkaisten riskiryhmään – tämä raja ei saisi ylittyä

    6. 6

      Ville, 33, kasvatti menestyvän bisneksen Kiinaan – kuukaudessa 8 000 pakettia elektroniikkaa Suomeen

    7. 7

      Suomalaiset saavat liikaa palkkaa? ”Perheen elo muuttuu selviytymistaisteluksi”

    8. 8

      Keskiansio 160 000 euroa vuodessa – tämä ammattiryhmä vaatii lakoilla lisää

    9. 9

      Kevytmaito, kahvi, meetwursti, konetiskiaine... Näin paljon arkisten tuotteiden hinnat nousivat 10 vuodessa

    10. 10

      Nobel-voittaja Bengt Holmström: Suomalaiset saavat liikaa palkkaa

    11. Näytä lisää