Julkaistu: 6.9.2012 15:36

Yhtiön uusi vastuuvapauslauseke on ikävä uutinen skotlantilaisille. Uutisen kertoi BBC verkkosivuillaan.

Noin 20 vuotta sitten Stonehavenin kaupungissa Carron Fish Barin työntekijä keksi uppopaistaa Mars-patukan. Rasvaisesta ja sokerisesta makunautinnosta muodostui hittituote, joka tunnetaan ympäri maailmaa.

Nyt Mars Food ilmoittaa, että suklaapatukan uppopaistaminen ei ole suositeltavaa. Yhtiö haluaa antaa itsestään kuvan terveellisten elämäntapojen edistäjänä.

- Olemme immarreltuja siitä, että Carron Fish Barin asiakkaat pitävät tuotteestamme niin paljon, että siitä on tullut liikkeen tunnetuin tuote, Mars-yhtiön tiedottaja kertoi BBC:lle.

Nyt kyseinen vastuuvapauslauseke on ripustettu grillikioskin seinälle. Carron Fish Bar kuitenkin jatkaa herkun myymistä.

Uppopaistettu patukasta on kirjoitettu lukuisia juttuja. Se on myös löytänyt tiensä useisiin matkaoppaisiin. Vuonna 2004 paikallista erikoisuutta esiteltiin jopa Yhdysvalloissa Jay Leno Show'ssa.

Kommentit

Tuoreimmat