Lisää tuoreimpia uutisia

Säätiedotus 23.7.2014 klo 12

Tiedotukseen sisältyy varoituksia.

Laajoilla alueilla on hellettä ja melko aurinkoista.

Odotettavissa huomiseen iltapäivään asti:

Maan eteläosassa:

Selkeää tai puolipilvistä ja poutaa, huomenna päivälläsisämaassa mahdollisesti yksittäisiä sade- tai ukkoskuuroja. Päivän ylin lämpötila on tänään ja huomenna 27...31 astetta. Yön alin lämpötila on 15...20 astetta. Enimmäkseen heikkoa tuulta.

Maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa:

Selkeää tai puolipilvistä ja enimmäkseen poutaa, tänään lähinnä itärajan tuntumassa yksittäisiä sade- ja ukkoskuuroja. Huomenna tulee paikoin yksittäisiä sade- tai ukkoskuuroja. Päivän ylin lämpötila on tänään ja huomenna 27...31 astetta, itärajan tuntumassa paikoin viileämpää. Yön alin lämpötila on 13...20 astetta. Enimmäkseen heikkoa tuulta.

Lapissa:

Selkeää tai puolipilvistä ja enimmäkseen poutaa, lähinnäitärajan tuntumassa yksittäisiä sade- tai ukkoskuuroja. Päivän ylin lämpötila on tänään ja huomenna enimmäkseen 22...29 astetta, viileintä on Pohjois-Lapissa. Yön alin lämpötila on 10...17 astetta. Enimmäkseen heikkoa tuulta.

Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 Uudenmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakuntaan sekä seuraaviin kuntiin: Pudasjärvi, Kemi ja Keminmaa.

Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa.

Hellevaroitus:

Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettäkoko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Lappia.