Laura

Veikkausliiga

Valikko

Veikkausliiga

Veikkausliigassa viisi ottelua ja kauden tärkein peli – lue tuhti ennakkopaketti!

Veikkausliigan otteluennakot
Kotimaisessa jalkapalloliigassa pelataan sunnuntaina yhtä vajaa täysi kierros. Kaikki ottelut alkavat klo 16.

KTP-SJK – kotkalaiset tiukassa paikassa

Sarjataulukon viimeiseksi torstaina tippunut KTP saa kotikentälleen vieraaksi sarjakakkosen SJK:n.

Asetelma: Ennakkoon sunnuntain suosikista ei ole epäilystä. SJK on sarjassa toisena, KTP viimeisenä. Kotkalaiset hävisivät edellisen ottelunsa sarjakärki RoPSille kotonaan tylysti 4-0.

Siitä huolimatta KTP:lla saattaa olla mahdollisuus yllätykseen. SJK:lla on ongelmia vetäytyvien joukkueiden puolustuslinjan murtamisessa, eikä nousijajoukkueen pelitapa ole otollisimpia viime kauden hopeamitalistille.

Myös kauden aikaisemmat ottelut ovat osoittaneet, ettei SJK:n voitto välttämättä ole läpihuutojuttu. Ensimmäinen peli päättyi maalittomaan tasapeliin, toinen Kerhon niukkaan 1–0-voittoon.

SJK:n on lähestulkoon pakko voittaa, jos se mielii täysillä mestaruustaisteluun yhdessä RoPSin ja HJK:n kanssa. Vierasjoukkueen materiaali on huomattavasti KTP:n miehistöä laadukkaampi, mutta kuten jo aiemmin mainittu, kotkalaisilla on mahdollisuus horjuttaa seinäjokelaisten unelmia.

Poissaolijat: KTP:ltä sivussa Samuli Kaivonurmi (päävamma). Juho Lehtosen pelaaminen epävarmaa. SJK:lta sivussa Richie Dorman (pohje).Oletetut avauskokoonpanot:

KTP (4-4-2): Pyhäranta – Aspegren, A Lody, van Gelderen, Äijälä – Tarvonen, Gruborovics, Minkenen, Muinonen – Ikävalko, Wusu.

SJK (4-2-3-1): Aksalu – Tahvanainen, Aalto, Gogoua, Savic – Laaksonen, Hetemaj – Pelvas, Tuco, Atajic – Riski.

Kommentti: ”SJK ei ole ainakaan helpoimmasta päästä, mutta sopii vastustajana meille paremmin kuin viime pelin RoPS. Olemme pelanneet SJK:ta vastaan aiemmin ihan hyvin. Nyt ei auta muu kuin ottaa pisteitä kotona, sillä meillä on kotietu.” Tamas Gruborovics, KTP.

Seuraa häntä: SJK:n hyökkäyspäässä viilettävä Ariel ”Tuco” Ngueukam on ollut tehollisesti pienehkö pettymys, mutta kärkimies on kaikesta huolimatta parantanut pelaamistaan alkukaudesta. Simo Valakarin luottomiehiin lukeutuva kamerunilainen on väkivahva maalin edessä ja tarjoilee aika ajoin pelivälinettä vierellä pystyyn juoksevalle Roope Riskille.

Tätä ennen: Joukkueiden kauden ja kautta aikojen ensimmäinen kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin. Toisen ottelun SJK vei niukasti heinäkuussa lukemin 1–0. Joukkueet pelasivat samassa sarjassa Ykkösessä edellisen kerran kaudella 2013, jolloin SJK voitti kaksi kohtaamista ja vielä silloin nimellä KooTeePee pelanneet kotkalaiset yhden.

Aika ja paikka: Sunnuntai 20.9. klo 16. Arto Tolsa Areena, Kotka.

FC Lahti-HIFK – stadilaisten on saatava kurssi kääntymään

HIFK on hävinnyt kolme edellistä peliään, joista kaksi sen kotistadionilla. Nyt tähtirinnat yrittävät palata voittojen tielle säilyttääkseen sarjapaikkansa.

Asetelma: HIFK on yllättäen joutunut tiukkaan paikkaan. Muutama kierros sitten tähtirintojen sarjapaikka vaikutti lähestulkoon varmalta, kun KTP, VPS ja Jaro olivat usean pisteen päässä nousijajoukkueesta. Nyt joukkue on hävinnyt kolme ottelua putkeen, eikä peli ole näyttänyt hyvältä.

Kaksi edellistä kamppailuaan HIFK on hävinnyt sen kotistadionilla, jossa se ei ennen niitä ollut joutunut nöyrtymään kertaakaan. Sekä KuPS että VPS antoivat Jani Honkavaaran suojateille opetuksen takomalla kotijoukkueen verkkoihin yhteensä kuusi maalia.

Huolestuttavaa on, että HIFK on jäänyt neljästi nollille seitsemässä viime pelissä. MyPasta Helsinkiin siirtynyt Pekka Sihvola tunnetaan kärjessä hyvänä maaliruiskuna, mutta tarjoilu ei tunnu pelaavan tarpeeksi hyvin. Ajoittain HIFK:lta nähdään hyökkäyspäässäkin mainiota syöttökombinaatioita, mutta viimeistelyt jäävät heikoiksi.

HIFK piti jo palaverin joukkueen kesken KuPS-tappion jälkeen, mutta heti sen jälkeen tuloksena oli kaikesta huolimatta selkäsauna VPS:ltä. Joukkueesta on pakko nousta esiin lisää johtajuutta ja vastuunkantoa, jotta tulokset paranevat. Urakka ei ole sunnuntaina helpoimmasta päästä, kun mitalia jahtaava FC Lahti asettuu vastaan Kisapuistossa.

Poissaolijat: FC Lahdelta sivussa Henri Toivomäki (nilkka) ja Jussi Länsitalo (polvi). HIFK:lta sivussa Pauli Kuusijärvi (pelikielto) ja Tuomas Mustonen (reisi).

Oletetut avauskokoonpanot:

FC Lahti (4-2-3-1): Moisander – Hauhia, Kärkkäinen, Joenmäki, Sesay – Gela, Tanska – Tuominen, Lagerblom, Ääritalo – Alves.

HIFK (4-4-2): Eriksson – Hänninen, Aho, Sinisalo, Vesala – Anyamele, Halme, Bäckman, Korhonen – Peltonen, Sihvola.

Kommentti: ”Kotikentällä pitää pystyä voittamaan. Kuusi jäljellä olevaa ottelua ovat kuin cupin finaaleja meille ja ne on pakko voittaa mikäli haluamme mitaleille. Nyt ei tarvitse pelaajia paljon psyykata. Olen iloinen, että olemme päässeet hyvään taisteluasemaan. HIFK on otteluruuhkassa, mutta Honsu (HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara) on kierrättänyt joukkuettaan järkevästi ja heillä on selkeä pelitapa.” Toni Korkeakunnas FC Lahti.

Seuraa häntä: FC Lahden laitapelaaja Mika Ääritalo on parantanut otteitaan viime aikoina. Alkukaudesta turkulainen oli näkymätön, mutta viime aikoina peli on kulkenut. Ääritalon viime viikon torstaina KTP:n verkkoon iskemä osuma saatetaan hyvin todennäköisesti valita kauden maaliksi. Hän ajoi laidalta sisään keskustaan ja laukoi vasurillaan pallon kovaa suoraan ylänurkkaan. Viimeisten neljän pelin aikana ”Ärtsi” on tehnyt kaksi maalia.

Tätä ennen: Kauden avauskohtaaminen päättyi FC Lahden 2-0-kotivoittoon. Harjoituskaudella joukkueet päätyivät 1-1-tasatulokseen.

Aika ja paikka: Sunnuntai 20.9. klo 16. Kisapuisto, Lahti.

HJK-RoPS – jaossa mestaruuteen oikeuttavia pisteitä

Sarjataulukkoa johtava RoPS tarvitsee voiton hallitsevasta Suomen mestarista sunnuntaina, jos ryhmä haluaa elätellä toiveita mestaruudesta.

Asetelma: HJK pelaa kauden tärkeimpiä pelejään sunnuntaina, kun liigaa tällä hetkellä johtava RoPS vierailee Sonera-stadionilla ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Tätä kamppailua kumpikaan joukkue ei halua hävitä, sillä pelissä on sarjan mestaruus.

RoPS komeilee kärjessä, mutta sen takana kärkkyvillä SJK:lla ja HJK:lla on vielä oiva mahdollisuus ajaa ohi rovaniemeläisistä. Sarjakakkonen SJK on HJK:n tavoin kaksi pistettä sarjajohtajaa jäljessä, mutta sillä on peli vähemmän pelattuna. HJK:lla vähemmän pelattuja otteluita on kaksi.

Seuraavat päivät ovat Klubille kriittisiä. Heti sunnuntain jälkeen se matkustaa keskiviikkona Seinäjoelle SJK:n vieraaksi. Valmistautuminen tuohon taistoon olisi huomattavasti helpompaa, jos se voittaa ensin RoPSin.

Kun katsoo Klubin edellisiä tuloksia, ei auta kun ihmetellä. Kun mukaan lasketaan liigapelien lisäksi Euroopan liigan pudotuspelivaihe sekä Suomen cupin välieräottelu, Klubi on pelannut peräti seitsemän (7!) peliä putkeen voitotta. Kolmesta viime sarjapelistä se on hävinnyt kaksi Ilvekselle ja FC Interille, viimeisin kamppailu päättyi sen sijaan viime sunnuntaina 1–1-tasapeliin Jaroa vastaan.

RoPSilla on alla yksi kauden parhaista peleistä, kun joukkue kaatoi maanantaina KTP:n vieraissa peräti 4-0. Juha Malinen sanoi ottelun jälkeen, että avausjakso oli kenties hänen valmennusuransa paras yksittäinen puoliaika. Se kertoo paljon siitä, miten tyytyväinen luotsi oli omiensa otteisiin.

Kauden kahdesta edellisestä kohtaamisesta HJK voitti ensimmäisen, RoPS jälkimmäisen. Kolmannen taiston voittajaksi nousee sunnuntaina joukkue, joka välttää ylilatautumisen. RoPSilla tähän on suurempi vaara, sen verran hyvä itseluottamus joukkueessa vallitsee. HJK:ssa sen sijaan eletään vaikeimpia aikoja pitkään aikaan, joten nähtäväksi jää, saako Klubi suoristettua selkänsä huipputärkeään kohtaamiseen.

Poissaolijat: HJK:lta sivussa Tapio Heikkilä (pelikielto), Atomu Tanaka (pelikielto), Markus Heikkinen (alaraaja), Veli Lampi (alaraaja), Obed Malolo (yläraaja), Nikolai Alho (reisi) ja Ousman Jallow (alaraaja) . RoPSilta sivussa Jean Fridolin Nganbe Nganbe (polvi).


Oletetut avauskokoonpanot:

HJK (4-2-3-1): Dähne – Taiwo, Halme, Ojala, Sorsa – Schüller, Moussi – Zeneli, Kandji, Savage – Candido.

RoPS (4-4-2): Chencinski – Saksela, Saxman, Obilor, Jammeh – Okkonen, Yaghoubi – Pirinen, Mäkitalo, Oluremi – Kokko.

Kommentti: ”Iso ottelu edessä, odotukset ovat korkealla. Toivottavasti yleisö löytää paikalle. Olen aivan varma, että pystymme ottamaan voiton omalla hyvällä pelillämme, mikäli olemme tehokkaampia kuin viime peleissä.” Matti Klinga, HJK.

Seuraa häntä: Veikkausliigan maalipörssiä 13 osumalla johtava Aleksandr Kokko on pelote RoPSin hyökkäyksessä. ”Boris” on terävä kärkipelaaja, joka viimeistelee varmasti. Kaudella 2008 hän jakoi maalikuninkuuden TamU:n Henri Myntin kanssa. Nyt Kokolla on mahdollisuus pokata titteli yksin.

Tätä ennen: HJK on voittanut kaikki viisi edellistä kotipeliään RoPSia vastaan. Elokuussa 2011 Klubi iski taululle 5-0-lukemat. Kuluvalla kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti Rovaniemellä. Ensimmäisen taiston voitti Klubi, jälkimmäisen RoPS.

Aika ja paikka: Sunnuntai 20.9. klo 16. Sonera-stadion, Helsinki.

KuPS-Ilves – toinen kohtaaminen neljän päivän sisään

Ilves ja KuPS pelasivat vastakkain viimeksi torstaina. Silloin Ilves nappasi niukan 1-0-voiton.

Asetelma: Ilves ja KuPS kohtaavat kahdesti lyhyen ajan sisään. Viimeksi joukkueet pelasivat torstaina, kun Heikki Ahon lisäajan osuma takasi kissapaidoille täydet kolme pistettä. Joukkueen sarjapaikka alkaa vaikuttaa lähes varmalta, kun sillä on pelaamatta kuusi ottelua.

Torstaina KuPSin urakkaa ei helpottanut gambialaispeluri Ebrima Sohnan saama punainen kortti hiukan ennen taukovihellystä. Marko Rajamäen joukkue olisi pystynyt rutkasti parempaan esitykseen, jos Sohna ei olisi hölmöillyt itseään ulos.

Luvassa on viime pelien tapaan tasainen taisto. Joukkueet ovat sarjataulukossa tasapisteissä, joten pelissä on myös taulukon ylemmän keskikastin sija. Voittoa illan päätteeksi juhliva joukkue varmistaisi käytännössä sarjapaikkansa.

Poissaolijat: KuPSilta sivussa Petteri Pennanen (polvi), Stephen McCarthy ja Ebrima Sohna (pelikielto). Ilvekseltä sivussa Antti Koskinen (nilkka).

Oletetut avauskokoonpanot

KuPS (4-2-3-1): Maanoja – Hatakka, Diallo, Markic, Rannankari – Poutiainen, Trafford – Niskanen, Bowen, Savolainen – Ilo.

Ilves (4-2-3-1): Hilander – Hynynen, Aho, Miettunen, Ojanperä – Kujala, Khary – Mbachu, Petrescu, Hjelm – Lahtinen.

Kommentti: ”Kyllähän se pelillisesti muuttuu, kun menemme vieraskentälle ja alusta muuttuu. He ovat siellä varmasti vahvempia, se täytyy huomioida. Aika nöyrästi täytyy lähteä siihen varmaan puolustuspään kautta, kuten olemme aikaisemminkin lähteneet ja se on toiminut. He eivät hävitä meille toista kertaa.” Antti Hynynen, Ilves.

Seuraa häntä: Ilveksen kapteeni Antti Hynynen antaa kaikkensa jokaisessa ottelussa. Yli 200 peliä Veikkausliigassa pelannut 31-vuotias laitapuolustaja on pelannut Ilveksen 27 ottelusta 25, joissa yhtä lukuun ottamatta täydet minuutit. Viime kaudeksi Tampereella pelaamaan palannut Hynynen on ollut yksi syy siihen, että Ilves on pitänyt maalinsa puhtaana peräti kymmenesti tällä kaudella.

Tätä ennen: Ilves on voittanut kauden kaksi aiempaa kohtaamista maalein 1-0. Talvella pelatussa liigacupissa toinen peli päättyi tasan 3-3, toisen Ilves voitti 2-1.

Aika ja paikka: Sunnuntai 20.9. klo 16. Savon Sanomat Areena, Kuopio.

VPS-Jaro – viimeinen vääntö Hietalahdessa

Sunnuntain ottelu on liigahistorian viimeinen Vaasan vuonna 1936 rakennetulla Hietalahden stadionilla. Ensi kesäksi Hietalahteen valmistuu uusi jalkapallopyhättö, alkuperäissuunnitelman mukaan 6000 henkeä vetävä Elisa-stadion.

Asetelma: VPS sai todellisen aiheen iloon torstaina, kun se nousi vihdoin pois sarjataulukon jumbosijalta kukistamalla HIFK:n 3–0 Helsingissä. Vaasalaisten pitkä ja maltillinen pisteiden haalinta tuotti vihdoin tulosta.

Torstain ykkösnimi oli kaksi maalia pyssyttänyt Juho Mäkelä, joka vankisti asemaan maalipörssin kakkosena nousemalla 12 rysään.

VPS:llä on mahdollisuus helpottaa asemaansa heti sunnuntaina, kun Jaro vierailee Hietalahden stadionilla viimeisen kerran ennen pyhätön menemistä remonttiin. Voitolla Vepsu nousisi Jaron ohi kolmanneksi viimeiseksi ja jättäisi pietarsaarelaiset ikävään asemaan loppukautta ajatellen.

Ei ole vaikeaa uskoa VPS:n säilymiseen, sen verran vakuuttavasti joukkue on ajoittain esiintynyt. Poikkeuksellisen heikko alkukausi on lähinnä syy siihen, miksi joukkue oli ja on edelleen sarjataulukon häntäpäässä. 11 viime pelistä joukkue on hävinnyt vain kaksi.

Alexei Eremenko seniorin luotsaama Jaro tekee tunnollisesti töitä sarjapaikan säilyttämiseksi. Joukkueen puolustuspää on toiminut viime peleissä hyvin, mutta hyökkäyspäässä tulokset ovat jääneet laihoiksi. Viidestä viime pelistä Jaro on pelannut neljästi tasan ja tehnyt vain yhden maalin. Omiin on mennyt kaksi.

Jos VPS onnistuu luomaan samanlaisia tilanteita hyökkäyspäässä kuin viime peleissä, Jaron puolustuksella riittää töitä. Etenkin Mäkelä on vaarallinen maalin edustalla, kuten myös tuore jamaikalaisvahvistus Andre Clennon.

Poissaolijat: VPS:ltä sivussa Cliffton Miheso (polvi), Denis Abdulahi (polvi) ja Mikko Viitikko (nilkka). Jarolta sivussa Jonas Emet (polvi), David Carlsson (pohje) ja Johan Brunell (jalka). Jari Saran (sairas), Jani Virtasen (sairas) ja Peter Opiyon (polvi) pelaaminen epävarmaa.


Oletetut avauskokoonpanot

VPS (4-4-2): Sillanpää – Schafer, Koskimaa, Lahti, Engström –Soiri, Lähde, Boxall, Voutilainen – Clennon, Mäkelä.

Jaro (4-4-2): Öst – Kullström, Kadio, Vaganov, Reginaldo – Silva, Eremenko jr., Rivera, Moore – Veteli, Aliev.

Kommentti: ”Jaro-peli on Hietalahden viimeinen ottelu tällä kaudella ja minulle viimeinen peli siellä. Vastassa vieläpä Jaro, siinä on panosta ja paljon. On hienoa, että saa pelata tällaisia pelejä. Jos tuohon peliin ei syty, niin kannattaa katsoa peiliin. Me varmasti sytymme ja varmasti Jarokin.” Henri Sillanpää, VPS.

Seuraa häntä: VPS:n konkarimaalivahti Henri Sillanpää pelaa sunnuntaina viimeisen ottelunsa Hietalahden stadionilla. Vepsun maalin suulla upeita otteita ottelusta toiseen esittävä 36-vuotias molari päättää pitkän pelaajauransa tähän kauteen.

Tätä ennen: VPS on voittanut kolme sen viidestä edellisestä kotipelistä Jaroa vastaan. Kaksi muuta ottelua ovat päättyneet Jaron voittoon ja tasapeliin.

Aika ja paikka: Sunnuntai 20.9. klo 16. Hietalahden stadion, Vaasa.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt

  Näitä luetaan!

  1. 1

   Kimi Räikkösen saapuminen Hartwall-areenaan oli tarkoin varjeltu salaisuus – ”Sovimme Kimin kanssa, miten nämä asiat hoidetaan”

  2. 2

   Teollisuuspohatan kova väite: Suomalaisyhtiön tuki ratkaisi Bottaksen siirtymisen Mercedeksen F1-talliin

  3. 3

   Nainen synnytti salaa vessassa – raskaudesta tietämättömät vanhemmat havahtuivat pamaukseen

  4. 4

   Yksi epäonninen sattuma pilasi Jussi Parviaisen teatteriuran – seuraukset piinanneet 30 vuotta: ”Mietin, miksi nousen sängystä ylös”

  5. 5

   Poliisi: Etsintäkuulutettu sarjahukuttaja edelleen kateissa

  6. 6

   Yllätys Urheilugaalassa – Kimi Räikkönen asteli lavalle ja piti pitkän puheen: ”Ittekin tekemällä voi tulla ihan hyvä lopputulos”

  7. 7

   Jumalan teatterista 30 vuotta – missä he ovat nyt?

  8. 8

   Vuodesta 1997 snookeria selostanut Aki Kauppinen meni työpäivänsä jälkeen lähes sanattomaksi – ”Tämä oli jotain aivan käsittämätöntä”

  9. 9

   Urheilugaalan tunteikkain hetki – tyttäret noutivat menehtyneen Aki Hintsan palkinnon: ”Surun keskellä olemme kiitollisia”

  10. 10

   Taksikuski vei asiakkaan unohtaman salkun Pasilan poliisiasemalle: 20 000 euroa ja timantti – jää ilman 2000 euron löytöpalkkiota

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Onko sinulla näitä piirteitä? Ne kertovat älykkyydestä

  2. 2

   Tällainen mies on karvalakin taakse piiloutuva, tuomiota pakeneva sarjahukuttaja – asianomistajilta karmea kuvaus

  3. 3

   Jethro Rostedt lupasi tv-ohjelmassa Monicalle, 37, työpaikan: odottanut jo vuoden, eikä töitä ole kuulunut

  4. 4

   Poliisi peitti omia jälkiään sarjahukuttajan kotitiellä

  5. 5

   Floridan poliisi julkaisi mykistävän videon rämeeltä – ”Kuka sanoi, että dinosaurukset ovat kuolleet sukupuuttoon?”

  6. 6

   Poliisi julkaisi kuvan: Tässä on etsitty sarjahukuttaja Pekka Seppänen

  7. 7

   Nainen synnytti salaa vessassa – raskaudesta tietämättömät vanhemmat havahtuivat pamaukseen

  8. 8

   Kaksoissurmasta epäilty on jatkosodan veteraani – oli parempikuntoisena pitänyt huolta puolisostaan

  9. 9

   Useat partiot etsivät vankilaan tuomittua sarjahukuttajaa – ”ei ollut kotonaan”

  10. 10

   Miksi yli 14 vuodeksi vankeuteen tuomittu sarjahukuttaja on vapaana?

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Madonna julkaisi haarovälikuvan – Piers Morgan: ”Oksensin aamupalani”

  2. 2

   Poliisi ampui miehen maaliskuussa – vainajan autosta löytyi kolkko kirje

  3. 3

   Valesotilas yritti huijata – Tiina vedättikin takaisin: ”Naurettiin ukkoni kanssa niin, että mahaan koski”

  4. 4

   Häikäisevän kaunis morsian! Mika Häkkinen ja Marketa pääsivät poroajelun kyytiin – suloiset lapset mukana

  5. 5

   Mikan ja Marketan rakkaustarina – saksalaislehti paljasti kaunottaren menneisyyden

  6. 6

   Perhe etsii vastausta kammottavaan kuvaan – mitä tai mikä ilmestyi yhtäkkiä yöllä kotipihalla otettuun valokuvaan?

  7. 7

   Kolme povekasta blondia: Natalie, 45, sekoitetaan jatkuvasti tyttäriinsä – erotatko kuvista kuka on äiti?

  8. 8

   Patrik Laineen sydän on puhdasta kultaa – vastasi pienen fanin kirjeeseen ikimuistoisella tavalla

  9. 9

   Suomalaisten kasvoilla näkyvä silmälasimalli on auttamattomasti out

  10. 10

   Floridan poliisi julkaisi mykistävän videon rämeeltä – ”Kuka sanoi, että dinosaurukset ovat kuolleet sukupuuttoon?”

  11. Näytä lisää

  Näitä luetaan!

  1. 1

   Kimi Räikkösen saapuminen Hartwall-areenaan oli tarkoin varjeltu salaisuus – ”Sovimme Kimin kanssa, miten nämä asiat hoidetaan”

  2. 2

   Teollisuuspohatan kova väite: Suomalaisyhtiön tuki ratkaisi Bottaksen siirtymisen Mercedeksen F1-talliin

  3. 3

   Nainen synnytti salaa vessassa – raskaudesta tietämättömät vanhemmat havahtuivat pamaukseen

  4. 4

   Yksi epäonninen sattuma pilasi Jussi Parviaisen teatteriuran – seuraukset piinanneet 30 vuotta: ”Mietin, miksi nousen sängystä ylös”

  5. 5

   Poliisi: Etsintäkuulutettu sarjahukuttaja edelleen kateissa

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Onko sinulla näitä piirteitä? Ne kertovat älykkyydestä

  2. 2

   Tällainen mies on karvalakin taakse piiloutuva, tuomiota pakeneva sarjahukuttaja – asianomistajilta karmea kuvaus

  3. 3

   Jethro Rostedt lupasi tv-ohjelmassa Monicalle, 37, työpaikan: odottanut jo vuoden, eikä töitä ole kuulunut

  4. 4

   Poliisi peitti omia jälkiään sarjahukuttajan kotitiellä

  5. 5

   Floridan poliisi julkaisi mykistävän videon rämeeltä – ”Kuka sanoi, että dinosaurukset ovat kuolleet sukupuuttoon?”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Madonna julkaisi haarovälikuvan – Piers Morgan: ”Oksensin aamupalani”

  2. 2

   Poliisi ampui miehen maaliskuussa – vainajan autosta löytyi kolkko kirje

  3. 3

   Valesotilas yritti huijata – Tiina vedättikin takaisin: ”Naurettiin ukkoni kanssa niin, että mahaan koski”

  4. 4

   Häikäisevän kaunis morsian! Mika Häkkinen ja Marketa pääsivät poroajelun kyytiin – suloiset lapset mukana

  5. 5

   Mikan ja Marketan rakkaustarina – saksalaislehti paljasti kaunottaren menneisyyden

  6. Näytä lisää