Nestori

Viihde

Valikko

Viihde

Tässä ovat uudet Diili-kilpailijat!

Tässä ovat Diilin uudet kilpailijat!
Janina Eräkangas

Janina Eräkangas on 42-vuotias vaatetusalan yrittäjä Helsingistä. Urheiluhierojan koulutuksen saaneen Janinan menevään ja vauhdikkaaseen perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi kolme lasta. Hän on aikaisemmin ajanut kilpailumielessä rata-autoja - lapsena aloitettu harrastus oli merkittävä osa hänen elämäänsä seitsemäntoista vuoden ajan. Hän kuvaileekin eläneensä aikalailla miehisessä maailmassa mm. autoharrastuksensa myötä. Erittäin positiivisena ja sosiaalisena persoonana itseään pitävä Janina on ollut yksityisyrittäjä koko elämänsä.

  
Mika Kuusisto

Mika Kuusisto on 45-vuotias yrittäjä/toimitusjohtaja Uudestakaupungista. Hänellä on oma valmennusfirma, joka on keskittynyt PCM (Process Communication Model) - menetelmää käyttäen ihmisten henkiseen valmennukseen. Kuusisto on valmistunut ensimmäisenä miehenä Suomessa vaativasta PCM-opinahjosta vuonna 1994. Kuusisto pitää itseään ”Suomen parhaana tulehtuneiden organisaatioiden tai alisuorittavien joukkueiden valmentajana.” Mika Kuusisto on menestynyt bisneksessä tavoitehakuisuutensa, vuorovaikutus- ja motivointitaitojensa sekä sinnikkyytensä ansiosta. Diili on hänelle haaste, jossa hän pääsee laittamaan kaikki tietonsa ja taitonsa tositestiin.
 
  
Hanna-Kaisa Ruotsalainen

Hanna-Kaisa Ruotsalainen on 31-vuotias myyntipäällikkö. Turusta Helsinkiin muuttanut Hanna-Kaisa on koulutukseltaan tradenomi, erikoistuen opinnoissaan yrittäjyyteen. Työssään Hanna-Kaisa hoitaa nimettyjä yritysasiakkaita, tarjoaa heille työpaikkailmoittelua, lisänäkyvyyttä ja työstää asiakkaiden työnantajamielikuvaan liittyviä haasteita ja kampanjoita. Hanski kutsuu itseään leikkisästi ”internetin ilolinnuksi”. ”Pervorehellinen palaute, avoin keskustelu, turvallinen ympäristö ja luottamus” ovat suuresti kasvattaneet Hanna-Kaisaa ihmisenä viime vuosina ja tällä kasvu-uralla hän haluaa jatkossakin pysyä.
 
  
Jarno Purtsi

Jarno Purtsi on 29-vuotias tamperelainen projektipäällikkö ja toimitusjohtaja. Suomen CP-liitossa Jarnolla on meneillään Liiku, Opi, Osallistu- tutkimus- ja kehittämisprojekti. Projektissa hänen työhönsä kuuluu myös valmistella omaa psykologian alan väitöskirjaansa. Omassa, työhyvinvointivalmennuksia tarjoavassa yrityksessään Jarno työskentelee sivutoimisena yrittäjänä/toimitusjohtajana. Jarno on sisukas, hänellä on hyvät sosiaaliset taidot ja hän työskentelee ahkerasti päämääränsä saavuttamiseksi.

  
Niina Mämmi

Niina Mämmi on 30-vuotias liiketoiminnanjohtaja. Nykyisin Vantaalla asuva Niina on alkujaan Pohjois-Karjalasta, joka vielä kuuluu hauskalla tavalla hänen puheestaan. Koulutukseltaan Niina on kasvatustieteen kandidaatti, joskin opettajan opinnot ovat tauolla tällä hetkellä bisneselämän vietyä mukanaan. Niina pitää itseään äärimmäisen voitontahtoisena persoonana, jonka on tarvinnut opetella häviämistä tosissaan. Niina on paiskinut töitä 12-vuotiaasta. Omaa ahkeruuttaan hän pitääkin yhtenä syynä elämässään menestymiseen. Niina kertoo olevansa klassinen esimerkki suorittajasta ja täydellisyyden tavoittelijasta.
 
  
Mario Conforte

Mario Conforte on 27-vuotias Suomen ja Yhdysvaltojen kansalainen. Kansainvälinen Mario työskentelee tällä hetkellä radioaseman mediamyyjänä. Koulutukseltaan hän on talouden ja yrityshallinnon tradenomi sekä datanomi. Tällä hetkellä hän pitää majapaikkanaan Helsinkiä, mutta Yhdysvaltojen lisäksi hän on asunut Espanjan Gran Canarialla ja Alankomaissa.
Mario oli 11-vuotias, kun perhe muutti Yhdysvalloista Suomeen. Marion perhe on hyvin yrittäjähenkistä ja hän näkee tulevaisuudessa itsensä yrittäjänä. Omina vahvuuksinaan hän pitää erilaisuuttaan, kansainvälistä taustaansa ja omalaatuista ajattelutapaansa.
 
  
Marika Kakko

Marika Kakko on 37-vuotias yhteyspäällikkö henkilöstöpalveluja tuottavassa yrityksessä. Lahtelainen Marika on naimisissa ja hänellä on 10-vuotias tytär. Koulutukseltaan hän on yo-markkinointimerkonomi ja tiedottaja, joskin häntä voi tituleerata myös kirjailijaksi; Marikan ensimmäinen kirja, Lätkässä, julkaistiin viime vuonna. Marikan elämään on vaikuttanut merkittävästi hänen miehensä työ - ammattijääkiekkoilijan perhe kun siirtyi mukana kaupungista ja maasta toiseen. Sosiaaliseksi itseään luonnehtiva Marika on aidosti kiinnostunut asiakkaistaan ja heidän tarpeistaan. Hän pitää itseään hyvänä organisaattorina ja kokonaisuuksien ymmärtäjänä.
 

Janne Rauhala

Janne Rauhala on 35-vuotias kahden lapsen isä Porista. Jannella on sekä tradenomin että kauppatieteiden maisterin tutkinnot. Työkseen Rauhala tekee myyntipäällikön, kouluttajan ja juontajan töitä. Jannea kiinnostaa kaikenlainen esiintyminen; kokemusta on karttunut mm. kesäteatterin lavalta, Idols 2003-kilpailusta ja lukuisista juontokeikoista. Janne pitää itseään dynaamisena, karismaattisena, energisenä sekä huumorintajuisena ihmisenä, joka mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan yrittää istuttaa omaa aitoa, aktiivista ja positiivista elämäntyyliään ja ajattelutapaansa ympärillä oleviin ihmisiin.
 
  
Pia Kurkela

Pia Kurkela on 43-vuotias yrittäjä Espoosta. Pian yritys on keskittynyt liikuntamarkkinointiin, ryhmäliikuntaan, koulutukseen ja tuotekehitykseen. Pian asiakkaina on useita tunnettuja suomalaisia yrityksiä. Koulutukseltaan Pia on yo-merkonomi ja liikunnanohjaaja ja hänellä on myös taloushallinnon tutkinto (MKT) Markkinointi-instituutista. Liikunnallinen Pia on avoin, rehellinen ja ahkera. Hänellä pysyvät myös eurot hallussa niin, että voittoakin ropisee kassaan. Riskien ottamisella ja vastuuta kantamalla Pia on saanut oman bisneksensä kannattavaksi, ja samalla taktiikalla hän lähtee tavoittelemaan myös Vierumäen kehitysjohtajan vakanssia.
 

Stefan Koivikko

Stefan Koivikko on 35-vuotias yrittäjä Voikkaalta. Yritysten liike- ja mainoslahjoihin erikoistunutta yritystä pyörittävä Stefan on koulutukseltaan merkantti. Stefan Koivikko on ollut Suomen pikajuoksuvalmennettavia vuosituhannen vaihteessa. Koivikon ennätys 100 metrillä on 10,38, jolla hän on kaikkien aikojen kolmanneksi nopein suomalainen. Entisenä kilpaurheilijana hän pitää itseään tinkimättömänä tavoitteiden suhteen. Oman liiketoiminnan rakentaminen ja vastuullisuus ovat valtteja, joilla Koivikko uskoo pääsevänsä Diili-ohjelmassa pitkälle.
 

Auli Liimatainen

Auli Liimatainen on 45-vuotias neljän lapsen yksinhuoltaja Keravalta. Auli on koulutukseltaan tradenomi, sekä alempi että ylempi AMK, ja työskentelee tällä hetkellä suuren suomalaiskonsernin tuotepäällikkönä. Auli kuvailee menestystekijöikseen kärsivällisyyttään, intuitiotaan ja hullua luovuuttaan. Työ on näytellyt aina suurta roolia Aulin elämässä - luovana sekä energisenä ihmisenä hän onkin saanut paljon aikaiseksi. Vaikka tie ei olekaan kulkenut aina voitosta voittoon, uskaltaa hän silti innovoida uusia ratkaisumalleja ja yrittää löytää tehokkaasti ratkaisuja kuhunkin pulmaan.
 

Joni Varkka

Joni Varkka on 26-vuotias Vierumäen oma poika, joka toimii tällä hetkellä työnjohtajana/yhteyspäällikkönä. Koulutukseltaan hän on markkinointimerkonomi, tällä hetkellä kesken on johtamisen erikoistutkinto. Joni Varkalla on kova tahto menestyä ja hyvällä asenteella sekä innovatiivisuudella hän uskoo pääsevänsä tavoitteeseensa. Vierumäen Country Clubille hän toisi omien sanojensa mukaan nuorekkuutta, dynaamisuutta ja huumoria. Joni tulisi toimimaan kehitysjohtajana lujalla asenteella, vahvalla tahdolla ja pilke silmäkulmassa.
 

Essi Salminen

Essi Salminen on 31-vuotias restonomi Littoisista. Parhaillaan Essillä on mietintävaihe meneillään ja hän punnitsee sitä, mitä haluaa jatkossa tehdä työkseen. Aiemmin Essi oli suuressa vakuutusyhtiössä yrittäjänä asiamiessuhteessa, mutta lähti firmasta organisaatiomuutosten myötä. Haaveissa siintää hyvinvointikonsultointiyrityksen perustaminen - mikäli hän ei tule valituksi Vierumäelle kehitysjohtajaksi. Essi menestyy bisneksessä saaden helposti ihmisten luottamuksen puolelleen. Hän on lojaali, vakuuttava, diplomaattinen ja asiantunteva tekijä. Bisneksessä tarvitaan myös psykologisia taitoja - tästä taidostansa Essi uskoo olevan suurta etua kaikessa liiketoiminnassaan.
 

Saku Nikkanen

Saku Nikkanen on 34-vuotias liikunnanohjaaja Salosta. Liikunnanohjaajakoulutuksen lisäksi Sakulla on taskussaan markkinointi-merkonomin paperit. Tällä hetkellä hän työskentelee Salon kaupungin projektitehtävässä, jossa kehitetään kaupungin liikuntatoimea nykyisiä vaatimuksia vastaavaksi. Tämä kilpailija on helppo saada innostumaan. Impulsiivisen luonteensa vuoksi Saku löysi itsensä viisi vuotta sitten Australiasta paimentamassa karjaa - työ, josta hänellä ei ollut päivääkään työkokemusta. Vuosi Australiassa opetti, mitä raskas, fyysinen työ ja pitkät työpäivät voivat olla. Sosiaalisen yhteisön ja tukiverkon luominen tyhjästä oli hänelle myös kokemus, joka opetti hänelle paljon, etenkin itsestään.
 

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt

  Näitä luetaan!

  1. 1

   Iivo Niskanen paljasti Ylellä, mitä sanoi Norjan tähtihiihtäjälle maalissa – Sami Jauhojärvi latasi perään täyslaidallisen

  2. 2

   Pettymys purkautui kyyneltulvana – Kerttu Niskanen romahti maaliintulon jälkeen

  3. 3

   Törmäys norjalaisen kanssa vei Suomelta MM-kullan – Iivo Niskanen kirosi maaliviivalla

  4. 4

   38-vuotiaasta ostos-tv:n emännästä nousi mieletön seksisymboli – ”Muistuttaa ajasta ennen internetiä”

  5. 5

   Reijo Jylhä syytti Ylellä norjalaista Suomen kullan vieneestä kolarista – kiteytti tapauksen kahteen sanaan

  6. 6

   Tankkasitko kylmäasemalla? Kuva: Kortinlukijasta löytyi skimmauslaite

  7. 7

   ”Valtava terroriuhka” Britanniassa – kuninkaallinen neuvonantaja vertaa riskiä IRA:n pommikampanjoihin

  8. 8

   Kommentti: Iivo Niskanen kuittaa härskin norjalaistempun hiihtämällä MM-kultaan

  9. 9

   Yhdistetyn joukkuekisan MM-kullan kohtalo ratkaistaan – IS seuraa

  10. 10

   Marika saa Espanjassa pitkiä katseita – suomalaiset nimet, jotka eivät toimi ulkomailla

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Marika saa Espanjassa pitkiä katseita – suomalaiset nimet, jotka eivät toimi ulkomailla

  2. 2

   4 eri mitoilla varustettua miestä avautuu seksielämästään: ”Teen parhaani sillä, mitä minulla on”

  3. 3

   Janne Ahonen, 39, koki jotakin ainutkertaista ilmalentonsa aikana

  4. 4

   Epäonninen kaatuminen ratkaisi kultamitalitaiston – pettynyt norjalaistähti kommentoi kitkerästi

  5. 5

   Joel, 24, voitti melkoiset häärahat televisiossa – kisa katkesi huippukysymykseen

  6. 6

   Sipoolaisen perheenäidin automatka katkesi karulla tavalla Vantaalle – kuului ”järjetön pamaus”

  7. 7

   Venäjän hiihtomaajoukkueessa kytee mehevä riita – supertähti nöyryytti sprinttipariaan julkisesti

  8. 8

   MTV:n 24-vuotias teiniäiti odottaa jo kolmatta lastaan – lapsen isä mysteeri, ex-mies julkaisi tylyn viestin

  9. 9

   Nainen lähetti exälleen anteeksipyynnön – mies palautti kirjeen punakynämerkinnöillä, some sekosi

  10. 10

   Terhi Kiemungille potkut perussuomalaisista

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Julkkiksilta sataa tukea rumaksi haukutulle Maria Veitolalle – Rakel Liekiltä tyhjentävä kommentti

  2. 2

   Helsinkiläinen Nina, 44, avautuu isäpuolen järkyttävistä teoista: ”Äiti katseli vierestä, mutta ei koskaan puuttunut”

  3. 3

   Kummisetä antoi 10-vuotiaalle tyttärelle lahjarahaa – Kela rokotti koko perheeltä 341,52 euroa/kk

  4. 4

   Traaginen onnettomuus Helsingissä – työkoneen kauha osui kävelijään, nainen kuoli vammoihinsa

  5. 5

   Tarkista ja kuuntele: Mikä oli Suomen listaykkösenä, kun sinä synnyit?

  6. 6

   Stubb opetti Trumpille faktoja Ruotsista – viesti sytytti kiivaan keskustelun

  7. 7

   Yleinen virhe wc-pöntöllä: Tästä syystä pyttyyn jää helposti ”jarrutusjäljet”

  8. 8

   Anu Saagim haukkui Maria Veitolaa rumaksi suorassa lähetyksessä – Veitola harmistui studioyleisön reaktiosta: ”Yleisö nauraa ja taputtaa”

  9. 9

   Nokialla pahoinpidelty 17-vuotias tyttö on kuollut

  10. 10

   Donald Trumpilta outo viittaus Ruotsiin: ”Katsokaa, mitä tapahtui eilen illalla Ruotsissa – kuka olisi uskonut?”

  11. Näytä lisää

  Näitä luetaan!

  1. 1

   Iivo Niskanen paljasti Ylellä, mitä sanoi Norjan tähtihiihtäjälle maalissa – Sami Jauhojärvi latasi perään täyslaidallisen

  2. 2

   Pettymys purkautui kyyneltulvana – Kerttu Niskanen romahti maaliintulon jälkeen

  3. 3

   Törmäys norjalaisen kanssa vei Suomelta MM-kullan – Iivo Niskanen kirosi maaliviivalla

  4. 4

   38-vuotiaasta ostos-tv:n emännästä nousi mieletön seksisymboli – ”Muistuttaa ajasta ennen internetiä”

  5. 5

   Reijo Jylhä syytti Ylellä norjalaista Suomen kullan vieneestä kolarista – kiteytti tapauksen kahteen sanaan

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Marika saa Espanjassa pitkiä katseita – suomalaiset nimet, jotka eivät toimi ulkomailla

  2. 2

   4 eri mitoilla varustettua miestä avautuu seksielämästään: ”Teen parhaani sillä, mitä minulla on”

  3. 3

   Janne Ahonen, 39, koki jotakin ainutkertaista ilmalentonsa aikana

  4. 4

   Epäonninen kaatuminen ratkaisi kultamitalitaiston – pettynyt norjalaistähti kommentoi kitkerästi

  5. 5

   Joel, 24, voitti melkoiset häärahat televisiossa – kisa katkesi huippukysymykseen

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Julkkiksilta sataa tukea rumaksi haukutulle Maria Veitolalle – Rakel Liekiltä tyhjentävä kommentti

  2. 2

   Helsinkiläinen Nina, 44, avautuu isäpuolen järkyttävistä teoista: ”Äiti katseli vierestä, mutta ei koskaan puuttunut”

  3. 3

   Kummisetä antoi 10-vuotiaalle tyttärelle lahjarahaa – Kela rokotti koko perheeltä 341,52 euroa/kk

  4. 4

   Traaginen onnettomuus Helsingissä – työkoneen kauha osui kävelijään, nainen kuoli vammoihinsa

  5. 5

   Tarkista ja kuuntele: Mikä oli Suomen listaykkösenä, kun sinä synnyit?

  6. Näytä lisää