Meri, Vellamo

Viihde

Valikko

Viihde

Sinkkuoinaalla melkoista pyöritystä - Tätä rakkaushoroskooppi lupaa sinulle vuodelle 2015

Astrologi Satu Ruotsalainen laati Ilta-Sanomien lukijoille rakkaushoroskoopin vuodelle 2015.

Oinas 21.3.–21.4.

Oinas tekee 2015 rohkeita siirtoja elämässään, eikä parisuhde tee tässä poikkeusta. Innokkaimmin huonoa parisuhdetta ovat vaihtamassa 2.–11.4. syntyneet, hyvässä parisuhteessa elävillä on halu tiivistää yhdessäoloa.

Oinaat elävät intohimoista talvea, sillä Venus ja Mars saapuvat merkkiin yhtä aikaa 20.2. Sinkkuoinaalla on helmi-maaliskuun taitteessa melkoista pyöritystä, hiihto-, tai talviloma sujuu tänä vuonna erityisen romanttisissa tunnelmissa. Vilkas sosiaalinen jakso kestää oinaan osalta 17.3. saakka. Kesähäitä suunnitteleville kesä-heinäkuun taite tarjoaa tänä vuonna erityisen upeat puitteet rakkauden liitolle. Jos alkuvuosi ja kesä ovat oinaan suhde-elämän kannalta rikkaita, loppuvuosi 12.11. jälkeen lupaa erilaisia haasteita työkiireiden ja arkielämän paineiden muodossa.

Härkä 21.4.–22.5.

Härän seitsenvuotiskriisi on lähes koko merkin osalta takanapäin, ainoastaan 20.–22.5. syntyneet kipuilevat tulevan kesän ja alkusyksyn aikana omistamisen, mustasukkaisuuden ja kriittisten tunteiden suossa. Parisuhteessa elävä härkä nauttii hankalan jakson jälkeen rakkauden pysyvyydestä ja turvallisuudesta. 2.–7.5. syntyneille vuosi tulee olemaan erityisen tunnekylläinen.

Härän vuoden sosiaalisin ja ehdottomasti romanttisin jakso osuu keväälle 17.3.–11.4. Lomamatka, vapaa-ajan harrastukset tai mukava remonttiprojekti auttaa puhaltamaan yhteen hiileen. Härän ihmissuhteet joutuvat testiin kesän ja syksyn kuluessa, erityisesti 31.7.–9.10. aikajakso mittaa härän sitoutumisen vakavuutta. Loka-marraskuun taitteessa on aikaa elvyttää viilentyneitä tunteita, intohimon tuulet puhaltavat jännittävästi sinkkuhärän elämässä.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Kaksosen rakkauselämää testaava seitsenvuotiskriisi starttasi 23.12.2014. Toukokuisten osalta alkuvuosi ja kevät tulee tarkistamaan, onko parisuhteessa kykyä edetä vastamäessä. Kesäkuiset elävät huomattavasti kepeämpää aikaa ja onnelliset käänteet siivittävät vuoden kulkua.

Pääsisäisen jälkeen on hyvä panostaa parisuhteen yhteiseen aikaan, romanttinen Venus vauhdittaa kaksosen rakkauselämää 8.5. saakka. Alkukesä suosii parisuhteen yhteisiä liikuntaharrastuksia, etenkin 7.-13.6. syntyneet löytävät yhteisen sävelen vauvanhoidon, purjehdusharrastuksen tai kesämökin rakentamisen tuoksinassa. Loppukesän ja syksyn koettaessa rakkaus-elämään on odotettavissa harmaampi jakso, vaikka mistään tylsyyden maksimoinnista ei kaksosen osalta olekaan kyse. Kuun vaihteessa syntyneet aloittavat oman seitsenvuotispohdintansa marras-joulukuussa.

Rapu 22.6.–22.7.

Onnellisen seesteisestä ja harmonisesta parisuhteesta nauttivat erityisesti 27.6.–2.7. syntyneet, joille henkinen side kumppanuudessa nousee vuoden aikana kovasti tapetille. 3.–12.7. syntyneillä vuosi lupaa levottomampia tuulia, muutosvyöryn keskellä on pakko tehdä tarpeellisia leikkauksia, huonossa parisuhteessa on vaaralliset näkymät.

Maaliskuu toimii ravun ihmissuhteille koetinkivenä, onneksi kevätaurinko lämmittää jälleen parisuhteen henkiin. Rapu herkistyy rakkauselämässään vapun jälkeen, 8.5.–5.6. on loistava aika tuulettaa talven tomuja ja ottaa kumppanuudelle ylimääräistä aikaa. Sinkkuravun sosiaalinen loppukevät tuo tullessaan varteenotettavia kumppaniehdokkaita. Heinäkuu suosii parisuhteen yhteisiä matkoja ja liikuntaharrastuksia. Marras-joulukuun kiire ja stressi tietää rakkauselämään epätasapainoa, jota pyöritellään vielä tammikuun puolella.

Leijona 22.7.–23.8.

Lähes koko merkki pääsee eroon seitsenvuotiskriisin raskaudesta ja monelle se tietää yksinäisen sinkkuelämän loppumista tai ainakin kriittisen asenteen muuttumista optimistisemmaksi. 20.–23.8. syntyneet joutuvat vielä kesän ja alkusyksyn aikana miettimään suhdettaan rakkauteen.

Heinäkuiset panostavat enemmän työn vaatimuksiin kuin rakkauden etsimiseen.

Romanttinen Venus kiertää merkkiin 5.6. ja jää vierailulle historiallisesti aina 9.10. saakka. Sosiaalinen, romanttinen ja intohimoinen kesä on erityisen antoisa merkille, mutta tulee samalla vaatimaan kärsivällisyyttä ja pitkämielisyyttä. Kesäromanssi tulee testatuksi 31.7.–6.9. välisenä aikana, onko rakkaus sittenkään kauaskantoinen. Elo-syyskuun taitteessa intohimon tuulet roihuavat kuumimmillaan. 5.8. jälkeen syntyneet saavat vielä syksyn aikana nauttia rakkauden huumasta.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Seitsenvuotiskriisi koskee alkuvuoden ja kevään aikana 23.–28.9. syntyneitä. Maanläheinen ja aina niin rationaalinen neitsyt kulkee tavoilleen vastaisesti pilvilinnoissa. Etenkin 28.8.–3.9. syntyneet katsovat rakkauttaan vaaleanpunaisten lasien läpi. 4.–9.9. syntyneillä on mahdollisuus rakentaa pysyviä ja turvallisia rakenteita ihmissuhteisiinsa.

Alkuvuosi ja kevät koettelee enemmän elokuisten ihmissuhteita, syyskuisilla rakkauselämässä on rauhallisempaa. Loppukesä 11.8. jälkeen aloittaa monen sinkkuneitsyen elämässä uuden aikakauden. Merkkiin 12 vuoden tauon jälkeen saapuva Jupiter antaa mahdollisuuden uuteen alkuun. Kun elokuiset nauttivat loppukesän ja alkusyksyn pimentyvien iltojen huumasta, syyskuisilla unelmat toteutuvat loppuvuoden kohdalla. Romanttinen Venus sähköistää ilmaa 9.10.–8.11., loka-marraskuun taitteessa on otollinen aika kosia tai tulla kosituksi.

Vaaka 23.9.–23.10.

Parisuhdekeskeinen vaaka osaa 2015 luovia karikoissa, myrskyissä ja tyvenissä.

Hyvä parisuhde on tarpeellista säilyttää, vaikka ulkoiset paineet olisivatkin kovia.

4.–13.10. syntyneet ovat vuoden aikana suurimman myrskyn silmässä, mutta kyky säilyttää suuntavaisto antaa rakkaudelle jatkumisen mahdollisuudet.

Vuosi alkaa vaakojen osalta lennokkaasti, sosiaalinen tammikuu sopii sekä hauskanpitoon että romantiikan vaalimiseen. Maaliskuulle osuvat jännitteet tarkistavat vahvimmin 5.–9.10. syntyneiden rakkauselämän tilaa, monesta diplomaattisesta vaa’asta kuoriutuu kevään aikana suorasukaisuus ja vahva oma tahto.

Tänä kesänä vaa’alla on enemmän aikaa ja halua viettää yhteistä lomaa kumppanin kanssa, mutta loppuvuodelle osuva romantiikan aalto on merkin osalta ehdottomasti antoisin. 8.11. jälkeen vaa’an loppuvuodessa on sekä vahva eroottinen lataus että mukava annos romantiikkaa.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Skorpioni on läpikäynyt intensiivisen puhdistautumisprosessin viimeisen kahden vuoden aikana ja tässä inventaariossa moni huono suhde on jäänyt selän taakse. Jos lokakuinen skorpioni on löytänyt vierelleen sielunkumppaninsa, elämä näyttäytyy 2015 rakkauden puolesta seesteisenä ja intohimoisena. Ne, jotka vielä etsivät puoliskoaan, pääsevät 2015 ikimuistoiselle matkalle syvimpien tunteidensa syövereihin.

Skorpioni rakastaa alkuvuodesta ihmissuhderintamalla vallitsevaa rauhaa ja harmoniaa, terävän piikin käytön saa ainakin hetkeksi unohtaa. Kevään ja alkukesän aikana työkiireet ja elämän velvollisuudet vievät katseen pois rakkaudesta. Jääkö kumppani liian vähälle huomiolle kesän aikana, sitä on hyvä kysyä elokuussa, kun rakkauden kestävyys tulee testiin. Skorpionin romanttisimmat hetket osuvat 5.12. jälkeen, joulu ja uusi vuosi vaihtuu erityisen lempeissä tunnelmissa

Jousimies 23.11.–23.12.

Merkkiin 23.12.2014 siirtynyt ankara Saturnus on marraskuisille työrintamalla vaativa, joten parisuhde jää helposti velvollisuuksien jalkoihin. Etenkin 28.11.–2.12. syntyneet kokevat tyytymättömyyttä elämäntilanteeseensa. Joulukuiset elävät tulevan vuoden aikana elämänsä hienoimpia mahdollisuuksia, rakkauselämän mukavat sutinat kuuluvat tähän joukkoon.

Vuoden mukavimmat sosiaaliset hetket osuvat kesän ja alkusyksyn kohdalle, kesä-heinäkuun taitteessa etenkin 10.–15.12. syntyneet nauttivat suurien tunteiden kirjosta. Moni sinkkujousimies elää hulvatonta kesäaikaa, kesäromanssin kestävyyttä testataan elokuun aikana. Eroottinen Mars ei vuoden 2015 aikana vieraile merkissä, ja romanttinen Venuskin saapuu vasta 30.12., joten parisuhteen sykähdyttävimmät hetket jäävät odottelemaan alkuvuotta 2016.

Kauris 23.12.–21.1.

Joulukuiset kauriit ovat parisuhderintamalla tulevan vuoden aikana rauhallisen varovaisia. Vanhassa parisuhteessa ei ole suurta valittamisen aihetta, sinkkukauris etsii enemmän henkistä kumppanuutta. 28.12.–3.1. syntyneet löytyvät monen mylläkän jälkeen itselleen tasapainoisen ja antoisan ihmissuhteen.

Kauriit saivat nauttia loppuvuoden ja juhlapyhien aikaan merkissään liikkuvan romanttisen Venuksen parhaimmasta annista, 3.1. on aika hyvästellä tämä hempeä hyväntekijä, jonka seuraava vierailu merkkiin osuu vasta tammikuulle 2016. Talven ja kevään kulussa voi siksi olla kaihoisaa odottelun makua. Jos vuoden ensimmäinen puolisko oli merkille tapahtumaköyhempi, 11.8. jälkeen on aika laittaa tuulemaan. Syksyn ja loppuvuoden kohdalle osuva loma tai eksoottinen matka ravitsee kauriin parisuhdetta koko vuoden edestä, sinkkukauris on syksyn jälkeen aloitteellinen ihmissuhteissaan.

Vesimies 21.1.–20.2.

Vesimies voi tuulettaa vapautuneesti raskaan seitsenvuotiskriisin jälkeen, parisuhteessa on edessä huomattavasti mukavammat ajat. Ainoastaan 18.–20.2. syntyneet palaavat omien syvällisten pohdintojensa pariin kesän ja alkusyksyn aikana, 18.9. nämäkin pohdinnat jäävät selän taakse. Merkin loppupäässä syntyneet sinkut suhtautuvat kriittisesti käsillä oleviin vaihtoehtoihin. Helmikuiset osaavat ottaa ilon irti elämästä ja hyvistä ihmissuhteista, etenkin 2.–11.2. syntyneet ovat jännittävien käänteiden keskellä.

Romanttinen Venus kiertää merkkiin heti alkuvuodesta, 3.–27.1. on aikaa hoitaa rakkauselämää. Monen vesimiehen lomatunnelma jää päälle joulun ja uuden vuoden jälkeen. Myös pääsisäisen jälkeinen kuukausi aina 8.5. saakka on vesimiehen ihmissuhteita ravitseva. Jos elokuun ja syyskuun alun aikana rakkaudessa ilmenee ryppyjä, loppuvuosi 8.11. jälkeen antaa mahdollisuuden haavojen parantamiseen.

Kalat 20.2.–21.3.

Helmikuiset kalat ovat viime vuosina kulkeneet jalat irti maankamaralta ja tämän tunteen saavat tulevan vuoden aikana kokea 25.2.–3.3. syntyneet. Rak-kauselämässä on suuria odotuksia ja unelmia, jotka eivät aina kohtaa arjen realiteetteja. Kun seitsenvuotiskriisi vielä koettelee talven ja kevään aikana 20.–25.2. syntyneitä ja loppuvuoden kohdalla 26.2.–3.3. syntyneitä, on parisuhteessa selkeä aikalisän paikka. Maaliskuisilla on selkeästi rauhallisempi vuosi, etenkin 4.–8.3. syntyneet nauttivat ihmissuhteiden parhaimmista puolista.

Kalan romantiikka herää vahvasti 27.1.-20.2. ja etenkin helmikuun puolessa välissä intohimon roihu on kuumimmillaan. Toukokuun ja kesäkuun alun kohdalle on hyvä suunnitella matka tai parisuhteen yhteistä aikaa ruokkiva loma. Loppusyksyn työkiireet 25.9. jälkeen ovat myrkkyä kumppanuudelle, tilanne helpottaa 12.11.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt

  Näitä luetaan!

  1. 1

   Tuulenvire paljasti Donald Trumpin omituisen ”asumokan” – netti sekosi lentokentältä napatusta kuvasta

  2. 2

   Norjalaishiihtäjät paljastivat suunnitelmansa Therese Johaugin auttamiseksi

  3. 3

   Vappu Pimiältä roisi paljastus MTV:lle – rinnat täysin paljaana Tanssii Tähtien Kanssa -kulisseissa: ”Mikko repi puvun auki”

  4. 4

   SK: Juha Sipilä on lentänyt useita virkamatkoja yksityiskoneella – ohjannut konetta itse

  5. 5

   Henkirikos Enontekiöllä – Jos näet mustaan haalariin pukeutuneen epäillyn, soita heti 112

  6. 6

   Huoltomiehet yllättyivät suomalaisten nuorten aikuisten uusavuttomuudesta – eivät omista edes ruuvimeisseliä

  7. 7

   MTV:n teiniäiti poseerasi uhkeana uusissa kalenterikuvissa – muistatko vielä kohut? Tienasi 1,5 miljoonaa seksivideolla vuonna 2013

  8. 8

   Nooralotta Neziri saapuu Linnan juhliin lähes 100 000 euron arvokorut yllään – asun kruunaa huippusuunnittelijan iltapuku

  9. 9

   Veikkaus: Mies löysi loton miljoonalapun lompakostaan – ”elämä on kinkkubingo”

  10. 10

   Perhesyyt eivät painaneet? Mika Salolla teoria Nico Rosbergin lopettamisesta: ”Kukaan ei tajua sitä…”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Perhesyyt eivät painaneet? Mika Salolla teoria Nico Rosbergin lopettamisesta: ”Kukaan ei tajua sitä…”

  2. 2

   Nainen teki ”pettämistestin” poikaystävälleen – lopputulos ei ilahduttanut, videolla jo 6 miljoonaa katselukertaa

  3. 3

   Nico Rosberg pudotti uutispommin – lopettaa F1-uransa!

  4. 4

   Elli Haloo kommentoi ensimmäistä kertaa VilleGallen suhdepaljastuksia: ”En voi sille mitään”

  5. 5

   Tuulenvire paljasti Donald Trumpin omituisen ”asumokan” – netti sekosi lentokentältä napatusta kuvasta

  6. 6

   Sampsa muutti perheensä Espanjaan – arki iski pian päin kasvoja: Asunto homeessa, sähkölasku 400 €/kk

  7. 7

   Beth, 22, nukahti sohvalle marraskuussa – heräsi vasta toukokuussa

  8. 8

   Nico Rosberg hylkäsi valtavan summan rahaa

  9. 9

   Saara Aallon lauantain X Factor -kappaleet julki – esittää semifinaalissa kaksi jättihittiä

  10. 10

   Ylen päätoimittaja otti yhteen Ruben Stillerin kanssa Pressiklubissa: ”Päädyit omaan ratkaisuusi”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Sorrutko sinäkin aina näihin virheisiin? 4 asiaa, jotka kannattaa jättää väliin ennen seksiä

  2. 2

   Raju huhu Lewis Hamiltonista – ”Se on yksityisasia”

  3. 3

   IS seurasi hetki hetkeltä: Saara Aalto räjäytti pankin – ”Yksi parhaista esityksistä koskaan X Factorissa”

  4. 4

   7 yleisen syövän varhaiset varoitusmerkit – tunnista ajoissa

  5. 5

   Raakel Lignellin raju painonpudotus ja tiukka ruokavalio johtivat pysyviin terveysongelmiin: ”Riistäytyi vähän käsistä”

  6. 6

   Aleksi Valavuori julkaisi matkakuvan Los Angelesista: maisemaotos paljastuikin Ikean sisustustauluksi – some repesi

  7. 7

   Nainen teki ”pettämistestin” poikaystävälleen – lopputulos ei ilahduttanut, videolla jo 6 miljoonaa katselukertaa

  8. 8

   Eija, 32, huomasi vauvansa olevan erilainen – elämä muuttui pikkuhiljaa painajaiseksi

  9. 9

   Saara Aalto teki historiallisen tempun – kukaan muu brittien X Factorissa ei ole kyennyt samaan

  10. 10

   Pikkujoulujen seksiakti johti harvinaisen kiusalliseen tilanteeseen oikeussalissa – konkarijuristi avautuu

  11. Näytä lisää

  Näitä luetaan!

  1. 1

   Tuulenvire paljasti Donald Trumpin omituisen ”asumokan” – netti sekosi lentokentältä napatusta kuvasta

  2. 2

   Norjalaishiihtäjät paljastivat suunnitelmansa Therese Johaugin auttamiseksi

  3. 3

   Vappu Pimiältä roisi paljastus MTV:lle – rinnat täysin paljaana Tanssii Tähtien Kanssa -kulisseissa: ”Mikko repi puvun auki”

  4. 4

   SK: Juha Sipilä on lentänyt useita virkamatkoja yksityiskoneella – ohjannut konetta itse

  5. 5

   Henkirikos Enontekiöllä – Jos näet mustaan haalariin pukeutuneen epäillyn, soita heti 112

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Perhesyyt eivät painaneet? Mika Salolla teoria Nico Rosbergin lopettamisesta: ”Kukaan ei tajua sitä…”

  2. 2

   Nainen teki ”pettämistestin” poikaystävälleen – lopputulos ei ilahduttanut, videolla jo 6 miljoonaa katselukertaa

  3. 3

   Nico Rosberg pudotti uutispommin – lopettaa F1-uransa!

  4. 4

   Elli Haloo kommentoi ensimmäistä kertaa VilleGallen suhdepaljastuksia: ”En voi sille mitään”

  5. 5

   Tuulenvire paljasti Donald Trumpin omituisen ”asumokan” – netti sekosi lentokentältä napatusta kuvasta

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Sorrutko sinäkin aina näihin virheisiin? 4 asiaa, jotka kannattaa jättää väliin ennen seksiä

  2. 2

   Raju huhu Lewis Hamiltonista – ”Se on yksityisasia”

  3. 3

   IS seurasi hetki hetkeltä: Saara Aalto räjäytti pankin – ”Yksi parhaista esityksistä koskaan X Factorissa”

  4. 4

   7 yleisen syövän varhaiset varoitusmerkit – tunnista ajoissa

  5. 5

   Raakel Lignellin raju painonpudotus ja tiukka ruokavalio johtivat pysyviin terveysongelmiin: ”Riistäytyi vähän käsistä”

  6. Näytä lisää