Airi, Aira

Viihde

Valikko

Viihde

Näin keikka eteni: Cheekin paluu huipentui massiivisiin ilotulituksiin – yleisö palkittiin peräti kolmella encorella!

Chekkonen
Cheekin keikkatauko päättyi jättikeikkaan Blockfestissä. IS seurasi koko keikan livenä.
Vuoden keikkatauon pitänyt Cheek päättää keikkahiljaisuutensa lauantaina Tampereen Ratinan stadionilla.

Cheek esiintyi klo 22 Blockfestin pääesiintyjänä täpötäydelle Ratinan stadionille. Loppuunmyytyyn paluukonserttiin oli luvassa yli 20 000 ihmisen yleisömeri.

Vain kymmeniä minuutteja ennen keikan alkua tummana hohtavaa lavaa koristi niin sanottu lähtölaskentakello, joka laski aikaa vuoden mittaisen tauon päättymiseen.


Cheek asteli tuhatpäisen festariyleisön eteen lopulta kello 22.03 pitkitetyn alun jälkeen. Jo heti alussa koettiin todellinen yllätys, kun lavalla seisseen valkokaapuisen kuoron keskellä seissyt hahmo riisui kaapunsa ja alta paljastui – kukapa muukaan kuin Cheek itse. Ensimmäisenä kappaleena kuultiin tuore sinkku Sä huudat. Alun yllätys sai Ratinan yleisön kiljumaan.

Cheekillä on yllään nahkatakki, mustat housut ja punamusta paita alla. Lavaa koristavat upeat punaiset valot, ja lavakokonaisuudessa toistuu Cheekin päivitetyn logon punamusta teema.

Ensimmäiset sanansa Cheek lausui kappaleen jälkeen.

– Mitä Tampere? Ollaan Blockfesteillä. Lähetään pitää nää festarit. Pidetään ääntä tänään! Lets go! hän huudatti yleisöä.

Toisena kappaleena kuultiin Kuka muu muka. Ennen kolmatta kappaletta lavalle saatiin jo ensimmäinen vierailija, Elastinen. Räppärikaksikko esitti yhteiskappaleensa Profeetat. Vuosi sitten sama kappale kuultiin Olympiastadionilla. Tuolloin kaksikko oli pukeutunut päästä varpaisiin valkoisiin, nyt molemmilla oli yllään mustat nahkatakit ja muuten punamustat asut.


Elastinen ja Cheek halaavat biisin päätteksi.

– Hyvä Jare! huutaa Elastinen.

Kappaleen jälkeen Elastinen poistui ja Cheek aloitti Mitä tänne jää -biisin. Erin ei ole paikalla tällä kertaa, vaan hänen lauluosuutensa tulee nauhalta ja yleisö huutaa kertosäkeessä mukana.

– Kiitos. Onnellinen, kiitollinen fiilis. Sitä ei tiedä onko jengi enää messissä... Näköjään! Tuodaan jotain uutta tähän seuraavaan biisiin. Luodaan vähän tunnelmaa tähän seuraavaan, sitä hyvää oloo, sanoi Cheek kappaleen jälkeen.

Ratinan keikalla hyvin samantapainen tunnelma kuin viime vuonna Olympiastadionilla – yleisö laulaa hurmoksellisesti mukana, ja jokainen Cheekin sana kuunnellaan hartaudella.

Cheekin paluukeikan viidennessä biisissä Ratinan stadionin lavalle nousi lievä yllätysvieras. Kun Kyyneleet-kappale alkoi soida, lavalle nousi viime vuonna Esiintyneen Sami Saaren sijaan Kasmir, joka ei viime vuonna ollut mukana Olympiastadionin keikkakattauksissa.


Seuraavana biisinä kuultiin Sokka irti. Flunssainen Cheek pyysi Brädiltä ja TS:ltä apua kappaleen esittämiseen.

Lavan suuret ja näyttävät tulilieskat lämmittävät koko Ratinan stadionia, ilmeisesti myös Cheekiä, sillä hän riisuu nahkatakkinsa. Syypää sun hymyyn -kappale alkaa. Lavalle astelee Yasmine Yamajako joka viime vuonna säväytti Olympiastadionin lavalla rohkeassa punaisessa iltapuvussa.

Tällä kertaa Yasmine on valinnut ylleen valkoisen hihattoman topin sekä vihreänvalkoiset kuvioidut housut, ja vilautuksilta vältytään.

– Loistavaa! Cheek kehui yhteen ääneen mukana laulanutta yleisöä, joka osasi tämänkin kappaleen sanat helposti ulkoa yhteislauluhetkinä.
  Yleisö yhtyi jälleen äänekkääseen yhteislauluun. Kappaleen päätteeksi Yamajako ja Cheek halasivat.

  – Kiitos Yasmine! Cheek sanoi halauksen jälkeen.

   Seuraavana biisinä kuultiin Kaikki hyvin, Jare Henrik Tiihonen -levyltä. Levyllä Cheek esitti biisin Lord Estin kanssa, mutta nyt Lord Estiä ei lavalla näkynyt.

   – Kaikki on helvetin jees. Onks kaikki hyvin? Vieläks jengi jaksaa täällä? Vieläkö jengi jaksaa täällä! Hyvä. Mä aattelin että voisin kertoa kun pari kesää sitten kerroin tarinan sellaisesta tytöstä. Se ei ollu huippua ja aika parantaa, mä voin taas puhua siitä... Cheek sanoi ja aloitti seuraavan biisin, Jossun.

   Kappaleella on mukana Jukka Poika, mutta häntä ei nähty Ratinan lavalla.

   Kesäkumibiisin jälkeen Cheek yllätti yleisönsä jälleen – tällä kertaa harvinaisemmilla kappalevalinnoilla.

   Potpuri vanhoista kappaleista

   – Mä kyselin tossa somessa vähän että mitä jengi haluaisi kuulla festareilla. Mietimme millainen setti vedetään. Moni toivoi vanhempia biisejä. Kokosin tällaisen pienen potpurin. Katotaan olinko yhtään oikeassa! Cheek alusti vanhempaa tuotantoaan esittelevän biisipotpurin.

   Ensin kuultiin Täältä sinne -kappale Käännä sivuu -levyltä, ja sen jälkeen Kurkipotku-kappale. Avaimet mun kiesiin – Cheekin ensimmäinen hitti – viimeisteli kolmen kappaleen potpurin.
    Seuraavaksi Diandra nousi lavalle upeassa kireässä mustassa minimekossa. Fiiliksissä-kappaleen myötä stadionin yllä nähdään ensimmäiset, kullanväriset ilotulitukset. Yleisö innostuu täysin.

    – Annetaan aplodit vielä Diandralle! Cheek kiitti Diandraa.

    – Mä en kunnolla nää sinne taakse? Saisko valoa että näkis vähän sinne taakse? Onko kaikilla kädet ylhäällä? Cheek kyseli, kun valoa näytettiin Ratinan stadionin takaosaan asti.

    Anna mä meen -kappale kuultiin ilman Jonne Aaronia. Sen jälkeen vuorossa oli Cheekin tulevan Chekkonen-singlen ensiesitys. Cheek pysähtyi ennen sitä kuuntelemaan yleisöään.


    – Tulee kahta eri käskyä, en oikein tiedä kummasta otan kiinni. Tehdään sillä lailla, että katsotaan miten tää homma menee. Kun mä ammun, nostatte kädet ilmaan, Cheek sanoi ja leikki tulittavansa yleisöä.

    – Pyysin jengiä opettelemaan yhden jutun ennen tänne tuloa, Cheek sanoi ja pyysi deejiitä soittamaan "Chekkonen, Chekkonen, Chekkonen" -säkeen.

    –  Osaatteko biisin nyt? Cheek kyseli, kun säe oli soitettu jo useampaan otteeseen ja uusi biisi Chekkonen lähti käyntiin.
     Yleisö osallistui Chekkonen-huudatukseen varsin kelvollisesti, mutta läheskään illan isoimpia aplodeita kappale ei saavuttanut.

     – Kiitos, ihan loistavaa osallistumista, kiitos Blockefst! Aivan mahtavaa, Cheek kehui yleisöään.

     Seuraavaksi Cheek esitteli bändinsä ja pyysi yleisöä hurraamaan heille.

     – Meillä on sama jengi täällä, Cheek kertoi kokoonpanostaan.

     Tämän jälkeen hän marssitti lavalle jälleen uuden vierailijan.

     – Toivotetaan tervetulleeksi Sanni! Cheek huusi kun Flexaa alkoi.


     Biisissä niin ikään laulavaa JVG:n VilleGallea ei lavalla nähty, vaikka Cheek oli pyytänyt tätä mukaan keikalle. VilleGalle kertoi Ilta-Sanomille perjantaina Blockfesteillä viettävänsä lauantai-iltaa JVG:n oman deejiin häissä.

     Sinitukkaisella Sannilla yllään avoin valkoinen verkkatakki jonka alla valkoinen minitoppi sekä valkoinen minihame.Yleisö nosti sytkärit ja kännykät ylös Flexaa-biisin kehotuksen mukaisesti. Taustalla nähtiin myös huimat ilotulitukset.

     – Sanni tuli pelkästään tätä varten, annetaan isot aplodit, Cheek kiitti.

     – Ollut kyllä ihan mahtava ilta. Kiitos, että ootte ollut loistavasti mukana, Cheek kiitti.

     Cheek hävisi lavalta hetkeksi ja lavalle laskeutui hiljaisuus ja yleisö alkoi taputtaa ja hurrata odottavasti.

     Lopulta illan isäntä saapui lavalle ja palkitsi loppuunmyydyn stadionin peräti kolmella encorella.

     – Haluuttekste jotain lisää vai? Cheek huuteli. Sitten Timantit on ikuisia alkoi huutomyrskyn saattelemana ja Cheek palasi lavalle uusi Alpha/Omega-paita päällään. Cheekin paidan selässä komeili pelipaitamainen, punainen merkintä TIIHONEN ja iso numero 81, Cheekin syntymävuoden mukaisesti.


     Seuraavana kuultiin Kaija Koolta lainattu Tinakenkätyttö-kappale. Cheek lähti yleisön joukkoon tervehtimään kirkuvia fanejaan kesken Tinakengät-kappaleen, ja sen päätteeksi kuultiin valtaisa yhteislauluosuus.

     – Kiitos! Cheek kiitti jälleen.

     Keikka huipentui ilotulitukseen

     – Vielä tekee mieli vetää! Tää on meidän vika keikka tänä vuonna, tietyllä tapaa haikee fiilis. Mutta juhlitaan tänään senkin edestä, Cheek sanoi ja kyseli tunnelmia myös tuplaajiltaan ja bändiltään.

     – Jaksaako jengi vielä? Cheek huudatti yleisöä.

     – Eiköhän mennä, räppäri lopulta sanoi ja Äärirajoille alkoi.
      Lopuksi screeneille ilmestyivät cheekin ensi vuoden AlphaOmega-jäähallikiertuetta mainostavat logot. Yleisö oli täysillä mukana Äärirajoille-biisissä, ja nähtiin toiset ilotulitukset. Cheek kiittää yleisöä. Lava pimenee.

      – Kiitos kaikille tästä illasta. Tuntuu hyvältä, että olitte mukana juhlimassa täällä. Kiitos! Pidetään hauskaa vielä, Cheek hehkutti ja iso ilotulitus alkoi.

      Show päättyi massiiviseen, puolentoista minuutin mittaiseen ilotulitukseen.

      Keikka päättyi kello 23.25, eikä Cheek enää palannut toista kertaa lavalle.
       Otsikkoa ja juttua muokattu klo 14:18: Toisin kuin aluksi virheellisesti mainittiin, Cheek palasi lavalle peräti kolmen encoren voimin.

       Kommentit

        Näytä lisää
        Kommentointi on päättynyt

        Näitä luetaan!

        1. 1

         Imatralla ampumavälikohtaus: Yle: Kolme ihmistä kuollut

        2. 2

         Uutisvuodon Sipilä-vitsi hämmensi lauantai-iltana – Mitä lähetyksessä tapahtui?

        3. 3

         Toimitusjohtaja oppi puhumaan ranskaa sujuvasti 17 päivässä – näin hän onnistui

        4. 4

         Todelliset syyt, joiden vuoksi naiset voihkivat seksin aikana

        5. 5

         Näillä uskomattomilla esityksillä Saara Aalto laittoi tuomarit jälleen polvilleen – katso näyttävät videot

        6. 6

         Saara Aallon uskomaton esitys lumosi jopa Simon Cowellin: ”Olit sensaatiomainen”

        7. 7

         Hurja tahti jatkuu – Patrik Laine nousi takaisin maalipörssin kärkeen

        8. 8

         Imatran ampumavälikohtauksen silminnäkijä kertoo IS:lle: ”Näin kuinka joku vietiin raudoissa poliisiautoon”

        9. 9

         Arvostettu brittilehti povaa Saara Aallolle koko kisan voittoa – katsojat häkeltyivät huikeista esityksistä: ”Jos tämä olisi ollut finaali, olisit voittaja”

        10. 10

         Näin leveästi elää Pohjois-Korean rahaeliitti – kännyköitä, autoja ja muotivaatteita

        11. Näytä lisää
        1. 1

         WhatsApp katoaa miljoonista puhelimista – katso, onko omasi listalla

        2. 2

         Tuulenvire paljasti Donald Trumpin omituisen ”asumokan” – netti sekosi lentokentältä napatusta kuvasta

        3. 3

         New York Times kertoo 44-vuotiaan suomalaismiljonäärin uskomattoman tarinan: luksuselämää ja satojen miljoonien avioerotaistelu

        4. 4

         Huoltomiehet yllättyivät suomalaisten nuorten aikuisten uusavuttomuudesta – eivät omista edes ruuvimeisseliä

        5. 5

         Vappu Pimiältä roisi paljastus MTV:lle – rinnat täysin paljaana Tanssii Tähtien Kanssa -kulisseissa: ”Mikko repi puvun auki”

        6. 6

         Perhesyyt eivät painaneet? Mika Salolla teoria Nico Rosbergin lopettamisesta: ”Kukaan ei tajua sitä…”

        7. 7

         Kurveistaan tunnettu matkabloggaaja vietti kolme viikkoa Suomessa – upeat kuvat villitsevät netissä: ”Mieletön paikka”

        8. 8

         Beth, 22, nukahti sohvalle marraskuussa – heräsi vasta toukokuussa

        9. 9

         IS seurasi hetki hetkeltä: Saara Aalto onnistui semifinaalin esityksissään täydellisesti – villitsi tuomarit: ”Ansaitset olla finaalissa”

        10. 10

         MTV:n teiniäiti poseerasi uhkeana uusissa kalenterikuvissa – muistatko vielä kohut? Tienasi 1,5 miljoonaa seksivideolla vuonna 2013

        11. Näytä lisää
        1. 1

         Raju huhu Lewis Hamiltonista – ”Se on yksityisasia”

        2. 2

         Sorrutko sinäkin aina näihin virheisiin? 4 asiaa, jotka kannattaa jättää väliin ennen seksiä

        3. 3

         7 yleisen syövän varhaiset varoitusmerkit – tunnista ajoissa

        4. 4

         Raakel Lignellin raju painonpudotus ja tiukka ruokavalio johtivat pysyviin terveysongelmiin: ”Riistäytyi vähän käsistä”

        5. 5

         WhatsApp katoaa miljoonista puhelimista – katso, onko omasi listalla

        6. 6

         Nainen teki ”pettämistestin” poikaystävälleen – lopputulos ei ilahduttanut, videolla jo 6 miljoonaa katselukertaa

        7. 7

         Aleksi Valavuori julkaisi matkakuvan Los Angelesista: maisemaotos paljastuikin Ikean sisustustauluksi – some repesi

        8. 8

         Eija, 32, huomasi vauvansa olevan erilainen – elämä muuttui pikkuhiljaa painajaiseksi

        9. 9

         Saara Aalto teki historiallisen tempun – kukaan muu brittien X Factorissa ei ole kyennyt samaan

        10. 10

         Perhesyyt eivät painaneet? Mika Salolla teoria Nico Rosbergin lopettamisesta: ”Kukaan ei tajua sitä…”

        11. Näytä lisää

        Näitä luetaan!

        1. 1

         Imatralla ampumavälikohtaus: Yle: Kolme ihmistä kuollut

        2. 2

         Uutisvuodon Sipilä-vitsi hämmensi lauantai-iltana – Mitä lähetyksessä tapahtui?

        3. 3

         Toimitusjohtaja oppi puhumaan ranskaa sujuvasti 17 päivässä – näin hän onnistui

        4. 4

         Todelliset syyt, joiden vuoksi naiset voihkivat seksin aikana

        5. 5

         Näillä uskomattomilla esityksillä Saara Aalto laittoi tuomarit jälleen polvilleen – katso näyttävät videot

        6. Näytä lisää
        1. 1

         WhatsApp katoaa miljoonista puhelimista – katso, onko omasi listalla

        2. 2

         Tuulenvire paljasti Donald Trumpin omituisen ”asumokan” – netti sekosi lentokentältä napatusta kuvasta

        3. 3

         New York Times kertoo 44-vuotiaan suomalaismiljonäärin uskomattoman tarinan: luksuselämää ja satojen miljoonien avioerotaistelu

        4. 4

         Huoltomiehet yllättyivät suomalaisten nuorten aikuisten uusavuttomuudesta – eivät omista edes ruuvimeisseliä

        5. 5

         Vappu Pimiältä roisi paljastus MTV:lle – rinnat täysin paljaana Tanssii Tähtien Kanssa -kulisseissa: ”Mikko repi puvun auki”

        6. Näytä lisää
        1. 1

         Raju huhu Lewis Hamiltonista – ”Se on yksityisasia”

        2. 2

         Sorrutko sinäkin aina näihin virheisiin? 4 asiaa, jotka kannattaa jättää väliin ennen seksiä

        3. 3

         7 yleisen syövän varhaiset varoitusmerkit – tunnista ajoissa

        4. 4

         Raakel Lignellin raju painonpudotus ja tiukka ruokavalio johtivat pysyviin terveysongelmiin: ”Riistäytyi vähän käsistä”

        5. 5

         WhatsApp katoaa miljoonista puhelimista – katso, onko omasi listalla

        6. Näytä lisää