Torsti

Viihde

Valikko

Viihde

Näin keikka eteni: Cheekin paluu huipentui massiivisiin ilotulituksiin – yleisö palkittiin peräti kolmella encorella!

Chekkonen
Cheekin keikkatauko päättyi jättikeikkaan Blockfestissä. IS seurasi koko keikan livenä.
Vuoden keikkatauon pitänyt Cheek päättää keikkahiljaisuutensa lauantaina Tampereen Ratinan stadionilla.

Cheek esiintyi klo 22 Blockfestin pääesiintyjänä täpötäydelle Ratinan stadionille. Loppuunmyytyyn paluukonserttiin oli luvassa yli 20 000 ihmisen yleisömeri.

Vain kymmeniä minuutteja ennen keikan alkua tummana hohtavaa lavaa koristi niin sanottu lähtölaskentakello, joka laski aikaa vuoden mittaisen tauon päättymiseen.


Cheek asteli tuhatpäisen festariyleisön eteen lopulta kello 22.03 pitkitetyn alun jälkeen. Jo heti alussa koettiin todellinen yllätys, kun lavalla seisseen valkokaapuisen kuoron keskellä seissyt hahmo riisui kaapunsa ja alta paljastui – kukapa muukaan kuin Cheek itse. Ensimmäisenä kappaleena kuultiin tuore sinkku Sä huudat. Alun yllätys sai Ratinan yleisön kiljumaan.

Cheekillä on yllään nahkatakki, mustat housut ja punamusta paita alla. Lavaa koristavat upeat punaiset valot, ja lavakokonaisuudessa toistuu Cheekin päivitetyn logon punamusta teema.

Ensimmäiset sanansa Cheek lausui kappaleen jälkeen.

– Mitä Tampere? Ollaan Blockfesteillä. Lähetään pitää nää festarit. Pidetään ääntä tänään! Lets go! hän huudatti yleisöä.

Toisena kappaleena kuultiin Kuka muu muka. Ennen kolmatta kappaletta lavalle saatiin jo ensimmäinen vierailija, Elastinen. Räppärikaksikko esitti yhteiskappaleensa Profeetat. Vuosi sitten sama kappale kuultiin Olympiastadionilla. Tuolloin kaksikko oli pukeutunut päästä varpaisiin valkoisiin, nyt molemmilla oli yllään mustat nahkatakit ja muuten punamustat asut.


Elastinen ja Cheek halaavat biisin päätteksi.

– Hyvä Jare! huutaa Elastinen.

Kappaleen jälkeen Elastinen poistui ja Cheek aloitti Mitä tänne jää -biisin. Erin ei ole paikalla tällä kertaa, vaan hänen lauluosuutensa tulee nauhalta ja yleisö huutaa kertosäkeessä mukana.

– Kiitos. Onnellinen, kiitollinen fiilis. Sitä ei tiedä onko jengi enää messissä... Näköjään! Tuodaan jotain uutta tähän seuraavaan biisiin. Luodaan vähän tunnelmaa tähän seuraavaan, sitä hyvää oloo, sanoi Cheek kappaleen jälkeen.

Ratinan keikalla hyvin samantapainen tunnelma kuin viime vuonna Olympiastadionilla – yleisö laulaa hurmoksellisesti mukana, ja jokainen Cheekin sana kuunnellaan hartaudella.

Cheekin paluukeikan viidennessä biisissä Ratinan stadionin lavalle nousi lievä yllätysvieras. Kun Kyyneleet-kappale alkoi soida, lavalle nousi viime vuonna Esiintyneen Sami Saaren sijaan Kasmir, joka ei viime vuonna ollut mukana Olympiastadionin keikkakattauksissa.


Seuraavana biisinä kuultiin Sokka irti. Flunssainen Cheek pyysi Brädiltä ja TS:ltä apua kappaleen esittämiseen.

Lavan suuret ja näyttävät tulilieskat lämmittävät koko Ratinan stadionia, ilmeisesti myös Cheekiä, sillä hän riisuu nahkatakkinsa. Syypää sun hymyyn -kappale alkaa. Lavalle astelee Yasmine Yamajako joka viime vuonna säväytti Olympiastadionin lavalla rohkeassa punaisessa iltapuvussa.

Tällä kertaa Yasmine on valinnut ylleen valkoisen hihattoman topin sekä vihreänvalkoiset kuvioidut housut, ja vilautuksilta vältytään.

– Loistavaa! Cheek kehui yhteen ääneen mukana laulanutta yleisöä, joka osasi tämänkin kappaleen sanat helposti ulkoa yhteislauluhetkinä.
  Yleisö yhtyi jälleen äänekkääseen yhteislauluun. Kappaleen päätteeksi Yamajako ja Cheek halasivat.

  – Kiitos Yasmine! Cheek sanoi halauksen jälkeen.

   Seuraavana biisinä kuultiin Kaikki hyvin, Jare Henrik Tiihonen -levyltä. Levyllä Cheek esitti biisin Lord Estin kanssa, mutta nyt Lord Estiä ei lavalla näkynyt.

   – Kaikki on helvetin jees. Onks kaikki hyvin? Vieläks jengi jaksaa täällä? Vieläkö jengi jaksaa täällä! Hyvä. Mä aattelin että voisin kertoa kun pari kesää sitten kerroin tarinan sellaisesta tytöstä. Se ei ollu huippua ja aika parantaa, mä voin taas puhua siitä... Cheek sanoi ja aloitti seuraavan biisin, Jossun.

   Kappaleella on mukana Jukka Poika, mutta häntä ei nähty Ratinan lavalla.

   Kesäkumibiisin jälkeen Cheek yllätti yleisönsä jälleen – tällä kertaa harvinaisemmilla kappalevalinnoilla.

   Potpuri vanhoista kappaleista

   – Mä kyselin tossa somessa vähän että mitä jengi haluaisi kuulla festareilla. Mietimme millainen setti vedetään. Moni toivoi vanhempia biisejä. Kokosin tällaisen pienen potpurin. Katotaan olinko yhtään oikeassa! Cheek alusti vanhempaa tuotantoaan esittelevän biisipotpurin.

   Ensin kuultiin Täältä sinne -kappale Käännä sivuu -levyltä, ja sen jälkeen Kurkipotku-kappale. Avaimet mun kiesiin – Cheekin ensimmäinen hitti – viimeisteli kolmen kappaleen potpurin.
    Seuraavaksi Diandra nousi lavalle upeassa kireässä mustassa minimekossa. Fiiliksissä-kappaleen myötä stadionin yllä nähdään ensimmäiset, kullanväriset ilotulitukset. Yleisö innostuu täysin.

    – Annetaan aplodit vielä Diandralle! Cheek kiitti Diandraa.

    – Mä en kunnolla nää sinne taakse? Saisko valoa että näkis vähän sinne taakse? Onko kaikilla kädet ylhäällä? Cheek kyseli, kun valoa näytettiin Ratinan stadionin takaosaan asti.

    Anna mä meen -kappale kuultiin ilman Jonne Aaronia. Sen jälkeen vuorossa oli Cheekin tulevan Chekkonen-singlen ensiesitys. Cheek pysähtyi ennen sitä kuuntelemaan yleisöään.


    – Tulee kahta eri käskyä, en oikein tiedä kummasta otan kiinni. Tehdään sillä lailla, että katsotaan miten tää homma menee. Kun mä ammun, nostatte kädet ilmaan, Cheek sanoi ja leikki tulittavansa yleisöä.

    – Pyysin jengiä opettelemaan yhden jutun ennen tänne tuloa, Cheek sanoi ja pyysi deejiitä soittamaan "Chekkonen, Chekkonen, Chekkonen" -säkeen.

    –  Osaatteko biisin nyt? Cheek kyseli, kun säe oli soitettu jo useampaan otteeseen ja uusi biisi Chekkonen lähti käyntiin.
     Yleisö osallistui Chekkonen-huudatukseen varsin kelvollisesti, mutta läheskään illan isoimpia aplodeita kappale ei saavuttanut.

     – Kiitos, ihan loistavaa osallistumista, kiitos Blockefst! Aivan mahtavaa, Cheek kehui yleisöään.

     Seuraavaksi Cheek esitteli bändinsä ja pyysi yleisöä hurraamaan heille.

     – Meillä on sama jengi täällä, Cheek kertoi kokoonpanostaan.

     Tämän jälkeen hän marssitti lavalle jälleen uuden vierailijan.

     – Toivotetaan tervetulleeksi Sanni! Cheek huusi kun Flexaa alkoi.


     Biisissä niin ikään laulavaa JVG:n VilleGallea ei lavalla nähty, vaikka Cheek oli pyytänyt tätä mukaan keikalle. VilleGalle kertoi Ilta-Sanomille perjantaina Blockfesteillä viettävänsä lauantai-iltaa JVG:n oman deejiin häissä.

     Sinitukkaisella Sannilla yllään avoin valkoinen verkkatakki jonka alla valkoinen minitoppi sekä valkoinen minihame.Yleisö nosti sytkärit ja kännykät ylös Flexaa-biisin kehotuksen mukaisesti. Taustalla nähtiin myös huimat ilotulitukset.

     – Sanni tuli pelkästään tätä varten, annetaan isot aplodit, Cheek kiitti.

     – Ollut kyllä ihan mahtava ilta. Kiitos, että ootte ollut loistavasti mukana, Cheek kiitti.

     Cheek hävisi lavalta hetkeksi ja lavalle laskeutui hiljaisuus ja yleisö alkoi taputtaa ja hurrata odottavasti.

     Lopulta illan isäntä saapui lavalle ja palkitsi loppuunmyydyn stadionin peräti kolmella encorella.

     – Haluuttekste jotain lisää vai? Cheek huuteli. Sitten Timantit on ikuisia alkoi huutomyrskyn saattelemana ja Cheek palasi lavalle uusi Alpha/Omega-paita päällään. Cheekin paidan selässä komeili pelipaitamainen, punainen merkintä TIIHONEN ja iso numero 81, Cheekin syntymävuoden mukaisesti.


     Seuraavana kuultiin Kaija Koolta lainattu Tinakenkätyttö-kappale. Cheek lähti yleisön joukkoon tervehtimään kirkuvia fanejaan kesken Tinakengät-kappaleen, ja sen päätteeksi kuultiin valtaisa yhteislauluosuus.

     – Kiitos! Cheek kiitti jälleen.

     Keikka huipentui ilotulitukseen

     – Vielä tekee mieli vetää! Tää on meidän vika keikka tänä vuonna, tietyllä tapaa haikee fiilis. Mutta juhlitaan tänään senkin edestä, Cheek sanoi ja kyseli tunnelmia myös tuplaajiltaan ja bändiltään.

     – Jaksaako jengi vielä? Cheek huudatti yleisöä.

     – Eiköhän mennä, räppäri lopulta sanoi ja Äärirajoille alkoi.
      Lopuksi screeneille ilmestyivät cheekin ensi vuoden AlphaOmega-jäähallikiertuetta mainostavat logot. Yleisö oli täysillä mukana Äärirajoille-biisissä, ja nähtiin toiset ilotulitukset. Cheek kiittää yleisöä. Lava pimenee.

      – Kiitos kaikille tästä illasta. Tuntuu hyvältä, että olitte mukana juhlimassa täällä. Kiitos! Pidetään hauskaa vielä, Cheek hehkutti ja iso ilotulitus alkoi.

      Show päättyi massiiviseen, puolentoista minuutin mittaiseen ilotulitukseen.

      Keikka päättyi kello 23.25, eikä Cheek enää palannut toista kertaa lavalle.
       Otsikkoa ja juttua muokattu klo 14:18: Toisin kuin aluksi virheellisesti mainittiin, Cheek palasi lavalle peräti kolmen encoren voimin.

       Kommentit

        Näytä lisää
        Kommentointi on päättynyt

        Näitä luetaan!

        1. 1

         Sliipatun pukumiehen kodista paljastui mykistävä yllätys – toukat ryömivät isännöitsijää vastaan

        2. 2

         Skandaali Oscareissa! Väärä elokuva julistettiin voittajaksi – paras elokuva olikin Moonlight

        3. 3

         Yhden näppäimen painaminen nettisivulla kostautui vuosien jälkeen: ”Kohtuutonta”

        4. 4

         Roisia vilauttelua varjo-Oscareissa: läpikuultava mekko paljasti alushousut, halkio esitteli seksikästä nivustatuointia

        5. 5

         Upeat kuvat: Häikäisevää pukuloistoa – kuka oli Oscar-gaalan kuningatar?

        6. 6

         Ikinuori Aira Samulin tänään 90 vuotta! Paljastaa nuoruutensa sensuellin alastonkuvan taustat – ”Aviomieheni halusi sitä”

        7. 7

         Matt Damon kärvisteli koko Oscar-illan Jimmy Kimmelin kiusoittelun kohteena – taustalla yli 10 vuotta jatkunut ”riita”

        8. 8

         Näin Emil Iversen perusteli törmäykseen johtanutta ratkaisuaan heti kisan jälkeen

        9. 9

         Tässä kaikki Oscar-voittajat – La La Land putsasi pöydän, lopussa sattui hurja sekaannus

        10. 10

         Poliittinen protesti leviää Oscar-gaalassa – tästä on kyse asujen mystisessä sinisessä nauhassa

        11. Näytä lisää
        1. 1

         Marika saa Espanjassa pitkiä katseita – suomalaiset nimet, jotka eivät toimi ulkomailla

        2. 2

         Iivo Niskanen paljasti Ylellä, mitä sanoi Norjan tähtihiihtäjälle maalissa – Sami Jauhojärvi latasi perään täyslaidallisen

        3. 3

         Näin Emil Iversen perusteli törmäykseen johtanutta ratkaisuaan heti kisan jälkeen

        4. 4

         Iivo Niskasen kaatanut Emil Iversen haluaa kotiin Lahden MM-kisoista – Norjan päävalmentajalta täystyrmäys

        5. 5

         4 eri mitoilla varustettua miestä avautuu seksielämästään: ”Teen parhaani sillä, mitä minulla on”

        6. 6

         38-vuotiaasta ostos-tv:n emännästä nousi mieletön seksisymboli – ”Muistuttaa ajasta ennen internetiä”

        7. 7

         Nainen lähetti exälleen anteeksipyynnön – mies palautti kirjeen punakynämerkinnöillä, some sekosi

        8. 8

         Törmäys norjalaisen kanssa vei Suomelta MM-kullan – Iivo Niskanen kirosi maaliviivalla

        9. 9

         Terhi Kiemungille potkut perussuomalaisista

        10. 10

         Tosi-tv:stä tuttu kaunotar jäi kiinni nolosta Photoshop-mokasta – huomaatko peppukuvassa mitään erikoista?

        11. Näytä lisää
        1. 1

         Julkkiksilta sataa tukea rumaksi haukutulle Maria Veitolalle – Rakel Liekiltä tyhjentävä kommentti

        2. 2

         Helsinkiläinen Nina, 44, avautuu isäpuolen järkyttävistä teoista: ”Äiti katseli vierestä, mutta ei koskaan puuttunut”

        3. 3

         Kummisetä antoi 10-vuotiaalle tyttärelle lahjarahaa – Kela rokotti koko perheeltä 341,52 euroa/kk

        4. 4

         Traaginen onnettomuus Helsingissä – työkoneen kauha osui kävelijään, nainen kuoli vammoihinsa

        5. 5

         Tarkista ja kuuntele: Mikä oli Suomen listaykkösenä, kun sinä synnyit?

        6. 6

         Marika saa Espanjassa pitkiä katseita – suomalaiset nimet, jotka eivät toimi ulkomailla

        7. 7

         Yleinen virhe wc-pöntöllä: Tästä syystä pyttyyn jää helposti ”jarrutusjäljet”

        8. 8

         Anu Saagim haukkui Maria Veitolaa rumaksi suorassa lähetyksessä – Veitola harmistui studioyleisön reaktiosta: ”Yleisö nauraa ja taputtaa”

        9. 9

         Nokialla pahoinpidelty 17-vuotias tyttö on kuollut

        10. 10

         Poliisin kuvat: palkitun kissakasvattajan pakastimesta löytyi karmea yllätys – ”Pyörryin, kun sain puhelun”

        11. Näytä lisää

        Näitä luetaan!

        1. 1

         Sliipatun pukumiehen kodista paljastui mykistävä yllätys – toukat ryömivät isännöitsijää vastaan

        2. 2

         Skandaali Oscareissa! Väärä elokuva julistettiin voittajaksi – paras elokuva olikin Moonlight

        3. 3

         Yhden näppäimen painaminen nettisivulla kostautui vuosien jälkeen: ”Kohtuutonta”

        4. 4

         Roisia vilauttelua varjo-Oscareissa: läpikuultava mekko paljasti alushousut, halkio esitteli seksikästä nivustatuointia

        5. 5

         Upeat kuvat: Häikäisevää pukuloistoa – kuka oli Oscar-gaalan kuningatar?

        6. Näytä lisää
        1. 1

         Marika saa Espanjassa pitkiä katseita – suomalaiset nimet, jotka eivät toimi ulkomailla

        2. 2

         Iivo Niskanen paljasti Ylellä, mitä sanoi Norjan tähtihiihtäjälle maalissa – Sami Jauhojärvi latasi perään täyslaidallisen

        3. 3

         Näin Emil Iversen perusteli törmäykseen johtanutta ratkaisuaan heti kisan jälkeen

        4. 4

         Iivo Niskasen kaatanut Emil Iversen haluaa kotiin Lahden MM-kisoista – Norjan päävalmentajalta täystyrmäys

        5. 5

         4 eri mitoilla varustettua miestä avautuu seksielämästään: ”Teen parhaani sillä, mitä minulla on”

        6. Näytä lisää
        1. 1

         Julkkiksilta sataa tukea rumaksi haukutulle Maria Veitolalle – Rakel Liekiltä tyhjentävä kommentti

        2. 2

         Helsinkiläinen Nina, 44, avautuu isäpuolen järkyttävistä teoista: ”Äiti katseli vierestä, mutta ei koskaan puuttunut”

        3. 3

         Kummisetä antoi 10-vuotiaalle tyttärelle lahjarahaa – Kela rokotti koko perheeltä 341,52 euroa/kk

        4. 4

         Traaginen onnettomuus Helsingissä – työkoneen kauha osui kävelijään, nainen kuoli vammoihinsa

        5. 5

         Tarkista ja kuuntele: Mikä oli Suomen listaykkösenä, kun sinä synnyit?

        6. Näytä lisää