Henri, Henna, Heikki

Viihde

Valikko

Viihde

Katso suuresta rakkaushoroskoopista, mitä tähdet lupaavat vuodelle 2016

Rakkaushoroskooppi
Astrologi Satu Ruotsalainen laati Ilta-Sanomien lukijoille rakkaushoroskoopin vuodelle 2016.

Oinas 21.3.–21.4.

Oinas ottaa uuden kurssin rakkauselämässään ja suurimat käänteet vuonna 2016 tapahtuvat 6.–15.4. syntyneille.

Päättäväisyys ja määrätietoisuus leimaavat vuoden kulkua, oinas on taipuvainen komentelemaan muita. Vuosi alkaa sosiaalisissa merkeissä, ja siksi sinkkuoinaalla on heti tammikuun kohdalla tarve etsiytyä samanmielisten seuraan, seuraelämän pyörre haalenee 23.1. jälkeen.

Kevät on merkille erityisen vauhdikas, upeimmat romantiikan aallot lämmittävät rakkauselämää huhtikuun kohdalla, etenkin huhtikuun kolmannella viikolla jännittävät yllätykset ovat mahdollisia. Kesäromanssit ovat parhaimmillaan 12.7.–5.8., vanha rakkaus lämpenee yhteisen ajan myötä.

Syksyn kiireet etenkin lokakuussa sammuttavat tehokkaasti romantiikan roihuja, syyslomien kohdalla oinas etsii taas turvallista kainaloa.

Härkä 21.4.–22.5.

Kärsivällisestä ja pitkämielisestä härästä kuoriutuu tulevan vuoden aikana melkoinen kuumakalle. Härkä kuuluu vuoden menestyjiin työn puolella, joten kiire ja pieni stressi vaikuttavat vahvasti ihmissuhteisiin. Heti alkuvuoden kohdalla, tammi-helmikuun aikana härkä toimii tapojensa vastaisesti, impulsiivisuus ja mielialan vaihtelut aiheuttavat jännitteitä rakkauteen.

Vapun kohdalta alkava reilun kolmen viikon jakso tulee olemaan härän romantiikan paratiisi, johon kannattaa panostaa loman tai matkan muodossa. Alkukesä aina 2.8. saakka tulee koettelemaan merkin viimeisellä viikolla syntyneiden kumppanuutta, loppukesä ja alkusyksy sopii erinomaisesti häiden tai kihlajaisjuhlien viettoon. Loppuvuosi tulee merkin osalta olemaan huomattavasti tapahtumaköyhempi, turvallisuutta ja pysyvyyttä kaipaavalle merkin omistajalle tämä sopii varmasti enemmän kuin loistavasti.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Toukokuisia kaksosia on pyöritetty viime vuoden aikana tervassa ja höyhenissä ja seitsenvuotiskriisin jälkiaallot osuvat vielä keväälle 2016. Kun 6.3. jälkeen haasteellisen loppukevään osaa käyttää suvivirteen saakka rakentavasti, voi parisuhde kesän aikana pulleasti. Etenkin kesäkuun alkupuolisko on koko merkille romantiikan herättelyn aikaa. Toukokuisen kaksosen vuoden parhaat hetket osuvat ehdottomasti alkusyksyyn, 9.9. jälkeen syksyn pimenevissä illoissa on taikaa.

Kesäkuun ensimmäisen viikon kaksosille vuosi vuosi nostaa pintaan kriittisiä tunteita, vakava pohdiskelu päättyy vasta joulukuussa.

Sinkkukaksonen viihtyy sinkkuna ja varattu joutuu miettimään parisuhdestatustaan. Merkkiä repivä seitsenvuotiskriisi siirtyy loppuvuoden kohdalla 8.–13.6. syntyneiden harteille, onneksi tässä kohtaa vuotta kaksosen neuvottelutaidot pääsevät oikeuksiinsa.

Rapu 22.6.–22.7.

Nihkeän loppuvuoden jälkeen vuosi 2016 alkaa rapujen osalta aivan eri tunnelmissa. Arjen parempi sujuvuus ja työelämän paineiden helpottuminen näkyvät myös onnellisuutena rakkauselämässä.

Tammi-helmikuussa rapu keskittyy tukemaan kumppaniaan, sinkkuravulla on helppo lähestyä uusia tuttavuuksia. Luvassa on erityisen lämmin ja voimaannuttava pääsiäisen aika, sillä romantiikka roihuaa juuri 12.3.–5.4.

Merkin viimeisellä viikolla syntyneille on luvassa melkoinen vauhtikesä, vaikka kesäkuun kohdalla kannattaakin katsoa tarkemmin, kenen mukaan lyöttäytyy. 17.6.–12.7. kohdalla loma-aika saa ravun kukoistamaan.

Hauskanpito päättyy elokuun ensimmäiselle viikolle, lokakuun kohdalla rapu jo polkee jalkaa ja osoittaa mieltään. Etenkin 8.–15.7. syntyneiden irtiotontarve näkyy tempoilevana käytöksenä. Sopu löytyy mukavasti jälleen joulunalusviikolla ja yltää uuteen vuoteen saakka.

Leijona 22.7.–23.8.

Leijonan vuosi ei ala ruusuisissa merkeissä, alkuvuodesta taistellaan siivousvuoroista ja roskapussin viemisestä. Työelämän mukava myötätuuli 6.3. jälkeen nostaa mielialaa, yleinen tyytyväisyys näkyy myös tasapainona rakkauselämässä. Etenkin heinäkuisilla on loppukevään aikana rutkasti virtaa piirittää mielitiettyään.

Merkin viimeisellä viikolla syntyneille kesän kulku 27.5. jälkeen ei ole järin tasainen, kumppanin pienet virheet ja ärsytyksen aiheet nousevat vahvemmin esille. Sinkkuleijona törmää tässä vaiheessa mahdottomiin vaihtoehtoihin. Muut leijonat saavat nauttia romantiikan räiskeestä ja lomailusta 12.7.–5.8., loppukesä ja alkusyksy näyttää koko merkin osalta vuoden kiinnostavimmalta parisuhdeajalta. Erityisesti 9.–17.8. syntyneet ottavat ilon irti sinkkuelämän riemuista, kohdalle osuva kesäromanssi syvenee syksyn edetessä.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Neitsyen merkkiin osuu ehdottomasti vuoden 2016 haastavimmat kuviot, jotka näkyvät enemmän syyskuisten neitsyiden elämän kulussa. Työn, terveyden ja rakkauden kiemurat kun eivät tule olemaan aivan yksinkertaisimmasta päästä. Seitsenvuotiskriisi koskee vahvimmin 1.–9.9. syntyneitä ja aivan loppuvuodesta tähän samaan kriisipesäkkeeseen hyppäävät 10.–14.9. syntyneet.

Jos elämä on vain työtä, on selvää, mihin parisuhteen romantiikka katoaa. Moni neitsyt raivaa elämästään turhan haastavat ihmissuhteet kokonaan pois, uuden alku houkuttelee hengittämään vapaammin.

Elokuiset eivät täysin kykene rentoutumaan toukokuun hempeimpien planeettakuvioiden keskellä, mutta syyskuisten on mahdollista nauttia eksoottisen lomamatkan ja intohimoisen rakkauselämän roihusta. Myös loppukesän kohdalla on mahdollista sytyttää intohimon tuli palamaan, Venus vierailee houkuttelevasti merkissä 5.–30.8. Sinkkuneitsyen loppuvuosi tulee olemaan selkeästi alkuvuotta rauhallisempi.

Vaaka 23.9.–23.10.

Kiivaan loppuvuoden jälkeen vaa'an alkuvuosi näyttää erityisen rauhalliselta, paikoitellen jopa tylsältä. Vaaka elää mieluiten rauhallista rinnakkaiseloa arjen haasteissa luovien, mihinkään äkkiarvaamattomaan romanssinpoikaseen ei ole tarvetta sotkeutua. Ihmissuhteissa on vilkkaampi jakso koulujen päättäjäisistä aina juhannukseen saakka, mutta muutoin kesän kulku on romantiikan saralla harmaa.

Syyskuu aloittaa vaakojen elämässä historiallisen 12-vuotisen syklin, jolloin rakkauselämässäkin on luvassa uusia tuulia. Venus vierailee kutkuttavasti merkissä yhtä aikaa, 30.8.–23.9., joten syysiltojen pimeneminen tietää vaa'an rakkauselämälle jännittävää latausta. Etenkin 7.–18.10. syntyneille vuosi tulee olemaan uuden elämänalun aikaa, suuretkin käänteet ovat mahdollisia. Loppuvuodesta ei kannata kieltäytyä sokkotreffeistä.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Skorpioni on heti alkuvuodesta tulisilla hiilillä, kun erotiikkapommi Mars kiertää merkkiin 3.1. Rakkaus­elämään on luvassa intohimoisen kiivas talvi, jonka hiillos hiipuu hetkeksi vasta 6.3. jälkeen. Kesäkuun kohdalla etenkin merkin viimeisellä viikolla syntyneillä on vaikeuksia pysyä parempikuntoisen kumppanin tahdissa, terveyteen ja hyvinvointiin on syytä panostaa aktiivisemmin. Skorpionin onneksi vietit vievät jälleen 29.6. lähtien ja heinäkuun helteillä kesäromantiikka vyöryy ovista ja ikkunoista.

Ikimuistoisen kesän jälkeen luvassa on vielä hempeitä hetkiä uuden tai vanhan kullan kainalossa 23.9.–18.10. Syksyn lomahetket ja matkat antavat mahdollisuuden katsoa, mihin hillitön intohimon tuuli kantaa. Kun loppuvuosikaan ei merkin osalta näytä tylsältä, on skorpionin rakkausvuodessa lähes kadehdittavia piirteitä.

Jousimies 23.11.–23.12.

Alkuvuosi on merkille mukavaa loman ja vapaa-ajan aikaa, ihmissuhderintamalle on tammikuussa luvassa yksi vuoden kohokohdista. Muutoin jousimiehelle on luvassa poikkeuksellisen kiireinen ja muutosvoittoinen vuosi, jossa rakkauselämän on kyettävä luovimaan mukana. Etenkin joulukuussa syntyneet ottavat itselleen paljon vastuuta ja ylimääräisiä velvollisuuksia.

Marraskuiset saavat nauttia kevään kulusta ja etenkin huhtikuun alkupuoli sopii kaiken kiireen keskellä parisuhteen hoitamiselle.

Sinkkujousimies joutuu kuitenkin miettimään uuden ihastuksen merkitystä 18.4. jälkeen, työstressi painaa loppukevään kohdalla.

Jousimiehen hormonit hyrräävät loppukesästä, ja alkusyksy on koko merkille intohimon täyteistä aikaa. Romantiikan papitar Venus pistäytyy merkissä vielä 18.10.–12.11. tuoden loppuvuoden kohdalle mukavan lämpöaallon.

Kauris 23.12.–21.1.

Jos loppuvuosi raastoi vaatimuksillaan kauriin hermoja, alkuvuoden kohdalla on hyvä ottaa aikalisä. 23.1.–16.2. talviloma tai vapaa-aika päästää merkin edustajat helpommalla, hormonit hyrräävät levon myötä. Sinkkukauriin elämään ilmaantuu varteenotettavia vaihtoehtoja. Kevät ei ole kauriille sen erikoisempi rakkauselämän kannalta, kesän kohdalla nautinnollisimmat hetket osuvat juhannuksen molemmin puolin. 10.–17.1. syntyneillä löytyy eniten tarvetta muutokselle, impulsiivisuus lisääntyy etenkin kesän kohdalla.

Eroottinen vire on parhaimmillaan syksyn kohdalla, 27.9. jälkeen sinkkukauris lähtee etsimään kohtaloaan, tammikuisten osalta meno jatkuu aina 9.11. saakka. Järkevästä ja asiallisesta kauriista kuoriutuu melkoinen hempeilijä 12.11.–7.12., kun romanttinen Venus saapuu jälleen merkkiin. Antoisat lomat ja matkat palvelevat tässä kohtaa vuotta vanhan parisuhteen onnea, sinkkujen sosiaalinen elämä on vilkasta.

Vesimies 21.1.–20.2.

Vesimiehen rakkauselämään on luvassa levollista rauhallisuutta vuosien 2014–2015 mylläköiden jälkeen. Alkuvuoden romantiikan täyteinen ajanjakso käynnistyy jo helmikuun puolessa välissä ja jatkuu hekumallisena helmikuisten osalta aina 12.3. saakka.

Merkin viimeisellä viikolla syntyneiden kesän kulussa on ylimääräisiä ärsykkeitä, jotka helpottuvat onneksi elokuun puolella. Syksy tulee olemaan vesimiehelle vuoden parasta aikaa ja 9.9. jälkeen syksyn ja loppuvuoden matkat tuovat parisuhteeseen mukavaa kipinää.

Sinkkuvesimies löytää seuraa matkan takaa. Kun eroottinen Mars ja romanttinen Venus vierailevat merkissä joulukuun kohdalla yhtä aikaa, on tiedossa varsinainen ilotulitus.

Loppuvuoden kohdalla piintyneinkin sinkkumies pehmenee hyvässä seurassa, etenkin 10.–15.2. syntyneille vuosi tarjoilee jännittäviä käänteitä.

Kalat 20.2.-21.3.

Kalan uuteen vuoteen sekoittuu ripaus unelmia ja odotuksia sekä arkirealismia, joka lopulta pitää jalat tiukasti maassa. Etenkin 1.–9.3. syntyneillä vastuutaakka ei aina anna liikkumatilaa haihattelulle.

Alkuvuosi lupaa ihmissuhteissa mukavuuden maksimointia, työelämän sujuvuus ja arkielämän tehokkuus pitävät tammi-helmikuun kohdalla rakkauden liekin tasaisena.

Romantiikan parhaat hetket kala viettää 12.3.–5.4., pääsiäislomaan panostaminen maksaa vaivan takaisin.

Kesä tulee olemaan kalalle erityisen vauhdikas, sinkkukala löytää seuraa golfkentältä tai juoksutapahtumasta. Heinäkuun helteet porottavat erityisesti 15.3. jälkeen syntyneille kiihkeän kuumasti. Syksy tulee testaamaan parisuhteen kestävyyttä ja 27.9. jälkeen alkava kuuden viikon periodi työkiireineen koettelee kalan ihmissuhteita erilaisine haasteineen. Aivan loppuvuoden kohdalla myös 10.–13.3. syntyneet liittyvät seitsenvuotiskriisin selvittelyyn, 14.3. jälkeen syntyneiden vuoro tulee vasta vuoden 2017 puolella.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt

  Näitä luetaan!

  1. 1

   Suomessa on yöllä lämpimämpää kuin Espanjassa – meteorologi kertoo, mistä on kyse

  2. 2

   Yksi kuoli rekan pudottua moottoritieltä Lohjalla – erikoinen tapahtumaketju johti karmeaan turmaan

  3. 3

   Poliisi sai tuoreita vihjeitä sarjahukuttajasta – ”Etsintäkuulutettu on nähty aivan äsken”

  4. 4

   Jaana, 54, sai Alkosta potkut pitkien kynsien takia: ”Tämän ikäiselle yksikätiselle naiselle ei töitä löydy”

  5. 5

   Tv:ssä piilotellun Minttu Räikkösen uskalias gaalatyyli julki – asun jujuna näyttävä kaula-aukko ja halkio

  6. 6

   Vauvana sairaalasta siepattu nainen kehui kasvattiäitiään: ”Yhdestä virheestä sain parhaimman elämän”

  7. 7

   Pizzalähettiä odotti imatralaisen kodin ovella harvinaisen röyhkeä kohtelu – kolmen pizzan hinnaksi tuli lopulta yli 350 euroa

  8. 8

   Barack Obamalta tivattiin neuvoja seuraajalleen – antoi varoituksen Donald Trumpille

  9. 9

   TMZ: Vastahakoinen koira pakotettiin kuohuvaan veteen – tapahtuiko uuden elokuvan kuvauksissa eläinten kaltoinkohtelua?

  10. 10

   Erikoinen välikohtaus Kannelmäen asemalla – mies hyppäsi raiteille ja istui matkalaukun päälle

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Tänään tv:ssä: Pihla Viitala täysin alastomana Hollywood-debyyttissään: ”En saanut silmiäni irti hänestä”

  2. 2

   Yle paljasti jo: Autovero pois – ajoneuvo- ja polttoaineveroja lasketaan

  3. 3

   Jaana, 54, sai Alkosta potkut pitkien kynsien takia: ”Tämän ikäiselle yksikätiselle naiselle ei töitä löydy”

  4. 4

   Yksi kuoli rekan pudottua moottoritieltä Lohjalla – erikoinen tapahtumaketju johti karmeaan turmaan

  5. 5

   Axl Smith kirjoitti someen uhmakkaasti – uhrit ahdistuivat: ”Osa on kokenut uhkaavana”

  6. 6

   Kimi Räikkösen saapuminen Hartwall-areenaan oli tarkoin varjeltu salaisuus – ”Sovimme Kimin kanssa, miten nämä asiat hoidetaan”

  7. 7

   Pizzalähettiä odotti imatralaisen kodin ovella harvinaisen röyhkeä kohtelu – kolmen pizzan hinnaksi tuli lopulta yli 350 euroa

  8. 8

   Nainen synnytti salaa vessassa – raskaudesta tietämättömät vanhemmat havahtuivat pamaukseen

  9. 9

   Juopuneet suomalaiskaverukset lensivät ulos baarista juuri ennen ammuskelua – pelastuivat verilöylyltä

  10. 10

   Axl Smithin uhrien joukossa julkisuudesta tuttuja henkilöitä – tapaus tänään käräjillä

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Madonna julkaisi haarovälikuvan – Piers Morgan: ”Oksensin aamupalani”

  2. 2

   Poliisi ampui miehen maaliskuussa – vainajan autosta löytyi kolkko kirje

  3. 3

   Valesotilas yritti huijata – Tiina vedättikin takaisin: ”Naurettiin ukkoni kanssa niin, että mahaan koski”

  4. 4

   Häikäisevän kaunis morsian! Mika Häkkinen ja Marketa pääsivät poroajelun kyytiin – suloiset lapset mukana

  5. 5

   Mikan ja Marketan rakkaustarina – saksalaislehti paljasti kaunottaren menneisyyden

  6. 6

   Perhe etsii vastausta kammottavaan kuvaan – mitä tai mikä ilmestyi yhtäkkiä yöllä kotipihalla otettuun valokuvaan?

  7. 7

   Nainen synnytti salaa vessassa – raskaudesta tietämättömät vanhemmat havahtuivat pamaukseen

  8. 8

   Kolme povekasta blondia: Natalie, 45, sekoitetaan jatkuvasti tyttäriinsä – erotatko kuvista kuka on äiti?

  9. 9

   Patrik Laineen sydän on puhdasta kultaa – vastasi pienen fanin kirjeeseen ikimuistoisella tavalla

  10. 10

   Suomalaisten kasvoilla näkyvä silmälasimalli on auttamattomasti out

  11. Näytä lisää

  Näitä luetaan!

  1. 1

   Suomessa on yöllä lämpimämpää kuin Espanjassa – meteorologi kertoo, mistä on kyse

  2. 2

   Yksi kuoli rekan pudottua moottoritieltä Lohjalla – erikoinen tapahtumaketju johti karmeaan turmaan

  3. 3

   Poliisi sai tuoreita vihjeitä sarjahukuttajasta – ”Etsintäkuulutettu on nähty aivan äsken”

  4. 4

   Jaana, 54, sai Alkosta potkut pitkien kynsien takia: ”Tämän ikäiselle yksikätiselle naiselle ei töitä löydy”

  5. 5

   Tv:ssä piilotellun Minttu Räikkösen uskalias gaalatyyli julki – asun jujuna näyttävä kaula-aukko ja halkio

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Tänään tv:ssä: Pihla Viitala täysin alastomana Hollywood-debyyttissään: ”En saanut silmiäni irti hänestä”

  2. 2

   Yle paljasti jo: Autovero pois – ajoneuvo- ja polttoaineveroja lasketaan

  3. 3

   Jaana, 54, sai Alkosta potkut pitkien kynsien takia: ”Tämän ikäiselle yksikätiselle naiselle ei töitä löydy”

  4. 4

   Yksi kuoli rekan pudottua moottoritieltä Lohjalla – erikoinen tapahtumaketju johti karmeaan turmaan

  5. 5

   Axl Smith kirjoitti someen uhmakkaasti – uhrit ahdistuivat: ”Osa on kokenut uhkaavana”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Madonna julkaisi haarovälikuvan – Piers Morgan: ”Oksensin aamupalani”

  2. 2

   Poliisi ampui miehen maaliskuussa – vainajan autosta löytyi kolkko kirje

  3. 3

   Valesotilas yritti huijata – Tiina vedättikin takaisin: ”Naurettiin ukkoni kanssa niin, että mahaan koski”

  4. 4

   Häikäisevän kaunis morsian! Mika Häkkinen ja Marketa pääsivät poroajelun kyytiin – suloiset lapset mukana

  5. 5

   Mikan ja Marketan rakkaustarina – saksalaislehti paljasti kaunottaren menneisyyden

  6. Näytä lisää