Visa

Viihde

Valikko

Viihde

IS seurasi hetki hetkeltä: Saara Aalto hurmasi X Factor -tuomarit – Simon Cowell: ”Rakastan sinua ja olet fantastinen!”

x factor
Saara Aalto esitti lauantai-illan X Factor UK -lähetyksessä oman versionsa Lady Gagan jättihitistä Bad Romance.
Britannian X Factoryssä on jäljellä vielä yhdeksän parasta laulajaa ja yksi heistä on Suomen Saara Aalto.

Ohjelmassa vietettiin lauantaina Halloweenin kunniaksi kauhuteemaa.

Saara Aalto esitti lähetyksessä megatähti Lady Gagan jättihitin Bad Romance.

Videolla Saara Aallon esitys:Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Neljännessä live-lähetyksessä kilpailijat astelivat yksi toisensa jälkeen lavalle ja pyrkivät esittämään tuomaristolle parasta osaamistaan.

Ilta-Sanomat seurasi lauantain live-lähetystä hetki hetkeltä. Lähetys alkoi kello 22.00 Suomen aikaa.

Näin Saara Aallon ja muiden kilpailijoiden ilta eteni hetki hetkeltä:

23:49: Kaikki mukana olevat kilpailijat saapuvat lavalle, ja illan ohjelma päättyy. Huomenna nähtävässä tuloslähetyksessä selviää, ketkä laulajista pääsevät jatkoon. IS seuraa myös sunnuntain tuloslähetystä hetki hetkeltä.

23:47: Kaikki tuomarit osoittavat suosiotaan seisten. Walsh ja Sharon kuvailevat esitystä uskomattomaksi, ja he liikuttuivat tulkinnasta. Nicole kiitti naista hänen tulkinnastaan ja se oli hänestä ”tyhmän hyvä”. Simonin mielestä tämä oli sellainen esitys, jonka hän tulee muistamaan aina.

23:45: Nainen on maskeerattu rikkinäiseksi posliininukeksi ja esitys on todella herkkä ja koskettava.

23:43: Middlemasin esittelyvideolla nähdään naisen perhe ja otteita hänen esityksestään, jonka hän on esittänyt lapsena. Hän myös toteaa, että hänen esityksensä tulee todennäköisesti shokeeraamaan hänen vanhempansa.

23:37: Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, esiintymisvuorossa on Emily Middlemas. Hän tulkitsee Radioheadin Creep-kappaleen.

23:35: Nicole hehkuttaa naisten herttaista ulkonäköä ja yhteensopivia lauluääniä. Sharon puolestaan kehuu ryhmän kehitystä ja Simon kertoo ensimmäisen kerran ajatelleensa nähneensä naiset sellaisina kuin he todella ovat.

23:32: Neljän naisen joukko on pukeutunut yhteensopiviin asuihin ja taustalla on pelottava metsämaisema ja liekkejä.

23:29: Esittelyvideolla naiset tapaavat äitinsä ja muistelevat lapsuuttaan.

23:28: Toiseksi viimeisenä lavalle nousee Four of Diamonds, joka esittää Ella Hendersonin kappeleen Ghost.

23:23: Tuomarit ovat liekeissä Saaran esityksestä! Walsh hehkuttaa, että ohjelma ei olisi sama ilman Saaraa. Nicole ylistää Saaran erilaisuutta ja laulutaitoa. Simonin mielestä Sharon on tehnyt loistavaa työtä Saaran mentorina ja antanut hänen tuoda erilaisuutensa ilmi.

– Sinun äänesi on dynamiittia! Simon hehkuttaa.

– Rakastan sinua ja olet fantastinen!


23:20: Saara on pukeutunut esitykseen mustaan nahka-asuun, jossa on muhkeat olkapäät ja niiteillä koristeltuja yksityiskohtia. Housuja naisella ei ole lainkaan ja alaosan virkaa toimittaa pieni hame. Lisäksi hänellä on jalassaan pitkät saapikkaat. Naisen kasvot oli maskeerattu kauhuteeman mukaisesti: tummaa silmämeikkiä korostivat kasvoille meikatut arvet ja tikit.


23:18: Saara esittää oman versionsa Lagy Gagan megahitistä Bad Romance. Esitys on hyvin vauhdikas ja täynnä ”gagamaisia” vaikutteita. Saara soittaa välillä jopa kosketinsoittimia kaiken tanssimisen ja laulamisen ohessa.


23:17: Esittelyvideolla Saara kertoo, että on innoissaan, kun brititkin ovat alkaneet rakastaa häntä. Hänelle myös opetetaan Halloween-perinteitä, sillä Suomessa Halloweenia ei ole perinteisesti vietetty.

– Ensimmäisestä kertaa minusta tuntuu, että minua ymmärretään, Saara kertoo tuntemuksistaan.

23:15: Myös Saaran kihlattu Meri Sopanen vilahtaa kameran kuvissa ennen Saaran esitystä.

23:10: Tauon jälkeen on vuorossa Saara Aalto!

23:09: Yleisö osoittaa laulajalle suosiotaan seisten ja tuomareiden kommentit eivät yllätä tälläkään kertaa. Walsh piti siitä, kuinka nainen oli tehnyt kappaleesta itsensä näköisen. Sharon kehuu sekä naisen ääntä ja ulkonäköä. Nicolen mielestä Lavery näytti uuden puolen itsestään ja esitys oli hänestä mestariteos. Simonin mielestä kappale ei ollut tarpeeksi Laveryn näköinen ja syyttää siitä itseään.


23:06: Lavery on pukeutunut mustan nahka-asuun ja tulkitsee kappaleen todella dramaattisesti ja mahtipontisesti.

23:04: Vielä ennen Saara Aaltoa lavalle nousee Sam Lavery, joka esittää Bonnie Tylerin Total Eclipse of the Heart -kappaleen. Esittelyvideolla nainen viettää aikaa perheensä kanssa kotiseudullaan.

23:01: Walshin mukaan esitys oli totaalinen muutos viime viikosta ja hehkuttaa, että tämä oli miehen paras esitys kisassa tähän mennessä. Myös Simonin mukaan esitys oli tuhat kertaa parempi kuin edelliskerralla. Nicole kehuu miestä pimeyden prinssiksi.


22:59: Lawrie on todella pelottavan näköinen esittäessään Backstreet Boysin Everybody-kappaletta merirosvoteemalla.

22:56: Seuraavaksi esiintymisvuorossa on Ryan Lawrie. Esittelyvideolla mies kertoo, että nuorempana hän joutui harjoittamaan musiikkia suljettujen ovien takana.

22:48: Tämäkään esitys ei jätä tuomareita kylmäksi. Walsh kertoo rakastavansa esitystä ja Nicole Scherzinger mielestä show oli hyvällä tavalla karmaiseva. Simon ei ole varma pitäisikö hänen tykätä esityksestä, mutta toteaa rakastavansa sitä.


22:46: Räppärin esitys on kappaleen teeman mukaisesti yliluonnollinen ja tarinassa ufot ovat laskeutuneet X Factor -studiolle. Pukumiehien ympäröimä Honey G jalkautuu esityksessä yleisön joukkoon.

22:42: Honey G kertoo esittelyvideolla, että hän tuntee olevansa tällä hetkellä Britannian ykkösräppäri.

22:41: Neljäntenä lavalle nousee räppäri Honey G, joka esittää oman karmaisevan versionsa Will Smithin Men in Black -kappaleesta.

22:35: Kaikki muut tuomarit paitsi Simon osoittavat miehille suosiota seisten ja yleisö ulvoo hurmiosta. Hehkutusta riittää ja esitystä kehutaan miljoona kertaa paremmaksi kuin edellisellä viikolla. Louis Walsh uumoilee trion olevan finalistien joukossa.


22:33: Esityksen alussa artistit muuttuvat ”zombieiksi” ja alkavat seikkailla hautausmaalla. Esityksessä on tietysti mukana myös massiivinen ryhmätanssikohtaus, jossa kaikki tanssivat samaa kategoriaa.

22:29: 5 After Midnight on saanut tulkittavakseen ehkä sen kaikkein tunnetuimman ”kauhukappaleen”: Michael Jacksonin Thrillerin. Kolmikko kertoo esittelyvideolla, että heillä on kovat paineet esityksestä ja menestyksestä kisassa.

22:26: Mainoskatkon jälkeen esiintymisvuorossa on 5 After Midnight.

22:21: Terryn esitys saa tuomarit hehkuttamaan miestä suunnattomasti.

– Minulla ei ole mitään kritisoitavaa, Sharon Osbourne toteaa.


22:20: Esitys alkaa yksinkertaisella pimeällä lavalla, jossa valot on kohdistettu suoraan laulajaan. Tanssijoiden tullessa mukaan käy ilmi, että esityksessä liikutaan sairaalamaailmassa, jossa pelottavat hoitajat piirittävät miestä.

22:17: Toisena esiintymislavalle nousee Matt Terry. Hän esittää Nina Simonen I Put a Spell on You -kappaleen. Esittelyvideolla Terry haki inspiraatiota kauhuun.

22:14: Naisen lavashow on näyttävä ja sijoittuu hotellimaailmaan. Punaiseen housupukuun ja mustaan toppiin pukeutuneen laulajattaren ympärillä vilisi muun muassa sisäköiksi pukeutuneita tanssijoita. Tuomarit kehuvat naisen esitystä ylistävin sanakääntein.


22:08: Show’n aloittaa Gifty Louise Fifth Harmonyn kappaleella I’m In Love With a Monster. Esittelyvideolla nainen kertoo, kuinka hänen läheisensä ilmoittivat hänet mukaan kisaan.

22:07: Saara Aalto esiintyy yhdeksästä laulajasta seitsemäntenä.

22:06: Äänestyslinjat avautuivat brittikatsojille.


22:05: Mustiin sonnustautuneet tuomarit astelivat kauhuteemalla koristellulle lavalle. Simon Cowell oli laittanut suuhunsa vampyyrin hampaat.

22:02: Ohjelma alkaa ajallaan tuomareiden ja kilpailijoiden lyhyillä esittelyvideoilla ja aiempien viikkojen tapahtumien kertaamisella.

Sunnuntaina ratkeaa, ketkä yhdeksän saavat jatkaa kisassa mukana.

Sunnuntain tuloslähetyksessä kolme vähinten saanutta artistia on aluksi pudotusuhan alla. Yleisö voi kuitenkin pelastaa heistä yhden pikaäänestyksen aikana, joka kestää vain muutaman minuutin. Ääniä voi antaa X Factor -sovelluksella Britanniassa.

Pohjakolmikosta eniten ääniä saanut artisti pääsee jatkoon ja kaksi muuta joutuu esittämään uuden kappaleen vakuuttaakseen tuomarit. Jos tuomariäänet menevät tasan, yleisöäänet ratkaisevat kumpi artisti menee jatkoon. IS seuraa hetki hetkeltä myös sunnuntain tuloslähetystä.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt

  Näitä luetaan!

  1. 1

   Patrik Laine sai uuden sydänystävän – ”Joidenkin kanssa klikkaa paremmin”

  2. 2

   Minka Kuustonen loisti seksikkäänä rouva Trumpina – sketsiohjelma tarttui myös ajankohtaisiin aiheisiin

  3. 3

   Seitsemän salaperäistä prinsessaa: Tässä ovat parrasvaloja vältelleet kruunupäät –Mukana Kauniit ja rohkeat -tähti ja ”maailman kaunein”

  4. 4

   Niinan, 38, maatilaa on vainottu jo kolme vuotta: hevosta ajettiin autolla takaa – koko karja menee teuraaksi

  5. 5

   Täällä sarjahukuttaja napattiin – silminnäkijä kertoo kiinniotosta: ”Isokokoinen kaveri nousi ulos”

  6. 6

   Katso kuvat Washingtonin jättimarssilta – jopa puolta miljoonaa ihmistä marssi Trumpia vastaan

  7. 7

   Tässä ovat Putouksen uudet sketsihahmot – äänestä suosikkiasi!

  8. 8

   Verilöyly, hautakivet, tuulenpieksämä... 27 sanaa, jotka lausuttiin ensi kertaa USA:n presidentin virkaanastujaispuheessa – Katso koko lista

  9. 9

   Putouksen uusi tähti loisti Donald Trumpina – kollega piti Hollywood-tähden veroisena

  10. 10

   Venäläiset innoissaan presidentti Trumpista: ”Kaunis vaimo, paljon rehellisiä miljardeja, vapaus puhua mitä lystää… Mikäs siinä”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Poliisi IS:lle: Näin sarjahukuttaja jäi kiinni – ”Hänellä oli itsellään tiedossa...”

  2. 2

   Valtava jäävuori uhkaa irrota Etelämantereelta – kauhuskenaariona maailmanlaajuiset seuraukset

  3. 3

   Niinan, 38, maatilaa on vainottu jo kolme vuotta: hevosta ajettiin autolla takaa – koko karja menee teuraaksi

  4. 4

   Mikä kaunotar! Ivanka Trump, 35, käänsi katseet vaaleanpunaisessa prinsessapuvussaan

  5. 5

   Tappolistat, agentit, vakoilusatelliitit... 8 salaisuutta, jotka Donald Trump saa tietää virkaan astuttuaan

  6. 6

   Intiimi hetki sian kanssa – Oulun poliisi otti oudon miehen kiinni ojasta

  7. 7

   6 yleistä virhettä, jotka sinäkin luultavasti teet joka kerta suihkussa

  8. 8

   Juha Mieto joutui antamaan periksi nykyajalle – yhdestä periaatteesta hän ei kuitenkaan luovu ikinä

  9. 9

   Poliisi sai sarjahukuttajan kiinni Joensuussa

  10. 10

   Anna: Viime viikolla erostaan ilmoittanut Rosa Meriläinen seurustelee kirjailijan kanssa

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Juo aamulla vettä tyhjään vatsaan – 8 mahtavaa vaikutusta

  2. 2

   Mikan ja Marketan rakkaustarina – saksalaislehti paljasti kaunottaren menneisyyden

  3. 3

   Perhe etsii vastausta kammottavaan kuvaan – mitä tai mikä ilmestyi yhtäkkiä yöllä kotipihalla otettuun valokuvaan?

  4. 4

   Serbian seksikkäin laulaja Milica, 25, purskahti korsetistaan ulos kesken keikan – yleisö villiintyi

  5. 5

   Nainen synnytti salaa vessassa – raskaudesta tietämättömät vanhemmat havahtuivat pamaukseen

  6. 6

   Kolme povekasta blondia: Natalie, 45, sekoitetaan jatkuvasti tyttäriinsä – erotatko kuvista kuka on äiti?

  7. 7

   Yksi kuoli rekan pudottua moottoritieltä Lohjalla – erikoinen tapahtumaketju johti karmeaan turmaan

  8. 8

   Uimapukumalli Chrissy Teigen jakoi rehellisen kuvan reisistään – miehet hämmentyivät: ”Olen katsonut tätä jo minuutin, ja...”

  9. 9

   Dramaattiset kuvat: Myrskypuuska romahdutti rakenteilla olleen, yli 100-neliöisen talon maan tasalle Kuopiossa

  10. 10

   Sarjahukuttaja oli palkittu karjatilallinen – sitten tapahtui jotakin

  11. Näytä lisää

  Näitä luetaan!

  1. 1

   Patrik Laine sai uuden sydänystävän – ”Joidenkin kanssa klikkaa paremmin”

  2. 2

   Minka Kuustonen loisti seksikkäänä rouva Trumpina – sketsiohjelma tarttui myös ajankohtaisiin aiheisiin

  3. 3

   Seitsemän salaperäistä prinsessaa: Tässä ovat parrasvaloja vältelleet kruunupäät –Mukana Kauniit ja rohkeat -tähti ja ”maailman kaunein”

  4. 4

   Niinan, 38, maatilaa on vainottu jo kolme vuotta: hevosta ajettiin autolla takaa – koko karja menee teuraaksi

  5. 5

   Täällä sarjahukuttaja napattiin – silminnäkijä kertoo kiinniotosta: ”Isokokoinen kaveri nousi ulos”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Poliisi IS:lle: Näin sarjahukuttaja jäi kiinni – ”Hänellä oli itsellään tiedossa...”

  2. 2

   Valtava jäävuori uhkaa irrota Etelämantereelta – kauhuskenaariona maailmanlaajuiset seuraukset

  3. 3

   Niinan, 38, maatilaa on vainottu jo kolme vuotta: hevosta ajettiin autolla takaa – koko karja menee teuraaksi

  4. 4

   Mikä kaunotar! Ivanka Trump, 35, käänsi katseet vaaleanpunaisessa prinsessapuvussaan

  5. 5

   Tappolistat, agentit, vakoilusatelliitit... 8 salaisuutta, jotka Donald Trump saa tietää virkaan astuttuaan

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Juo aamulla vettä tyhjään vatsaan – 8 mahtavaa vaikutusta

  2. 2

   Mikan ja Marketan rakkaustarina – saksalaislehti paljasti kaunottaren menneisyyden

  3. 3

   Perhe etsii vastausta kammottavaan kuvaan – mitä tai mikä ilmestyi yhtäkkiä yöllä kotipihalla otettuun valokuvaan?

  4. 4

   Serbian seksikkäin laulaja Milica, 25, purskahti korsetistaan ulos kesken keikan – yleisö villiintyi

  5. 5

   Nainen synnytti salaa vessassa – raskaudesta tietämättömät vanhemmat havahtuivat pamaukseen

  6. Näytä lisää