Keijo

Viihde

Valikko

Viihde

Huutokauppakeisari ja Haluatko miljonääriksi? palaavat ruutuun keväällä – katso kaikki Nelosen sarjauutuudet

Ohjelmisto
Nelonen julkisti tänään kevään tv-ohjelmistonsa. Kanava marssittaa ruutuun useita uusia tv-sarjoja, joita luotsaavat useat suositut tv-juontajat.

Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1 on koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomen kansaa vastaan hauskoissa ja erikoisissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen pulmia, joihin ei löydy vastausta Googlesta.

Ohjelman temppumestareina toimivat Sara Forsberg ja Janne Kataja ottavat omakätisesti selvää pulmien oikeista vastauksista.

Ennennäkemättömän ohjelmasta tekee se, että studiopelaaja kilpailee koko Suomen kansaa vastaan reaaliaikaisesti. Kuka tahansa voi osallistua peliin puhelimellaan, Kaikki vastaan 1 -ohjelman omalla ilmaisella applikaatiolla.


Kaikki vastaan 1 alkaa helmikuussa Nelosella.

Vain elämää nähdään jo keväällä!

Vain elämää nähdään nyt ensimmäistä kertaa Nelosen kevätohjelmistossa. Satulinna on historiaa, kun seitsemän tähtiartistia matkaa alkuvuodesta kuvauksiin Espanjaan.

– Kuvaisimme mielellämme ohjelmaa Suomen upeissa maisemissa, mutta näin synkimpään aikaan vuodesta valo asettaa paljon rajoitteita. Espanja ei ole tällä kaudella se juttu, vaan painopiste on edelleen musiikissa, upeissa tulkinnoissa, tarinoissa ja artistien välisessä kemiassa. Espanja tarjoaa meille vain talvista Hirvensalmea lämpimämmät ja aurinkoisemmat puitteet, ohjelman vastaava tuottaja Meira Noronen sanoo.

Uudet Vain elämää -tähtiartistit paljastetaan alkuvuodesta. Vain elämää alkaa Nelosella myöhemmin keväällä.

Selänne isännöi Supertähtiä Las Vegasissa

Supertähdet-sarjan uusi kausi nähdään keväällä. Jääkiekkolegenda Teemu Selänne kutsuu kuusi suomalaista huippu-urheilijaa vieraakseen Yhdysvaltoihin, mutta tällä kertaa he eivät matkaa Selänteen kotikonnuille Kaliforniaan. Teemu vie vieraansa tällä kertaa uhkapeleistä tunnettuun ”syntien kaupunkiin”, Las Vegasiin.


Ohjelman supertähdet paljastetaan alkuvuodesta. Supertähdet nähdään loppukeväästä Nelosella.

Anna Puu tähtituomariksi The Voice of Finlandiin

Tammikuussa starttaavalle The Voice of Finlandin kuudennelle kaudelle haki tuhansia hakijoita, joiden joukosta on poimittu vajaat sata Ääni ratkaisee -vaiheeseen päässyttä laulajaa.


TVOF:n tuttu tähtivalmentajaporukka Michael Monroe, Olli Lindholm ja Redrama saavat uudella kaudella rinnalleen Anna Puun, joka on luvannut laittaa "pojat ruotuun”. Ohjelman juontaa Heikki Paasonen.

The Voice of Finlandin uusi kausi starttaa 6. tammikuuta.

Huippusuosittu miljonäärivisa tulee taas

Huippusuosittu Haluatko miljonääriksi? nähdään keväällä Nelosella. Jaajo Linnonmaan juontaman ohjelman kilpailijahaku on parhaillaan käynnissä.

Haluatko miljonääriksi? alkaa Nelosella helmikuussa.

Julkkisselviytyjät luonnon armoilla

40 suomalaista julkkista pudotetaan keskelle villiä Nuuksion luontoa. Jokaisessa jaksossa seurataan kahta paria, jotka saavat retkelle mukaansa vain kartan, kompassin ja aivan välttämättömimmät varusteet. Ruokaa ei ole ja majapaikkakin on rakennettava omin käsin.

Selviytyjiä opastaa kokenut löytöretkeilijä Patrick ”Pata” Degerman. Luonnon armoille lähtevät muun muassa nämä toisilleen enemmän tai vähemmän tuntemattomat parit:

Bruce Oreck & Noora Karma, Makwan Amirkhani & Mira Luoti, Kike Elomaa & Hottis-Juha Immonen, Jutta Gustafsberg & Teuvo Loman, Niko Saarinen & Aki Manninen, Joel Harkimo & Anni Uusivirta, Kaisa Liski & Juha Mieto, Irina & Amanda Harkimo, Jouni Hynynen & Sara Sieppi.


Ohjelma alkaa tammikuussa.

Suomen hauskimman taviksen etsintä käynnistyy

Elina Kottosen juontamassa ohjelmassa yritetään naurattaa Riku Niemistä ja Krisse Salmista. Tärkeintä on saada Riku ja Krisse tavalla tai toisella nauramaan ja voittaa palkinnoksi rahaa.


Suomen hauskin tavis alkaa Nelosella maaliskuussa.

Heikki Paasoselta ohjelma äitinsä kanssa

Heikki Paasonen Show'ssa Heikki Paasosen rinnalla nähdään ohjelmassa Paasosen sanavalmis äiti Eivor.

Äidin lisäksi ohjelmassa nähdään "vakioheikit" Pirjo Heikkilä ja Kari ”Heikki” Hietalahti sekä joukko julkisuudesta tuttuja vieraita.

– Oman show'n tekeminen niiden ihmisten ympäröimänä, joiden kanssa on kivaa ja luontevaa tehdä, on varmaan jokaisen tv-esiintyjän unelma. Nyt mulla on mahdollisuus tehdä asioita, jotka jo liian kauan ovat muhineet kieroutuneessa takaraivossani. Se, onko tämä hyvä asia, on vielä epävarmaa, Paasonen sanoo.

Heikki Paasonen Show alkaa Nelosella helmikuussa.

PPP ja Juha Perälä pelastavat pienyrityksiä

Koomikkolegenda Pirkka-Pekka Petelius ja Suomipopin Aamulypsyn juontaja Juha Perälä aikovat pelastaa pienten kylä- ja kivijalkakauppojen tulevaisuuden.

Kevään aikana kaksikko kehittää todella omituisia markkinointitempauksia ja yrittää nostaa suosta suurten kauppaketjujen varjoon jääneitä pienyrityksiä.


Erikoisliikemiehet alkaa Jimillä tammikuussa.

Bachelor etsii morsianta

Bachelor Suomi saa jatkoa, kun hurmaava 30-vuotias Bachelor lähtee etsimään sitä oikeaa sydämensä valittua. Uusi Bachelor on komea ammattilentäjä, joka haluaa viedä tulevan kumppaninsa elämänsä tärkeimmälle matkalle.

Tällä kaudella jokaisen jakson päätteeksi nähdään puolituntinen Bachelor Suomi: Tilinteko -keskusteluohjelma, jossa Bachelor ja jaksossa pudotettu morsianehdokas puhuvat suunsa puhtaaksi. Tilinteko-jaksojen juontajina nähdään edellisellä Bachelor-kaudella hurmannut Juha Rouvinen sekä Ilta-Sanomien tv- ja viihdetoimittaja Katri Utula.

Bachelor Suomi alkaa Livillä maaliskuussa.

Uusi huippumalli haussa

Suomen Huippumalli haussa palaa keväällä Liville. Ohjelma on täysin uudistunut, ja tällä kaudella huippumallin tittelistä kisaavat sekä tytöt että pojat.

Suomen Huippumalli haussa saa uudella kaudella juontajakseen mallina, stylistinä ja tyylikonsulttina tunnetun Maryam Razavin.

Maryamin rinnalla päätöksiä tuomaripöydän takana tekevät muotivalokuvaaja ja ex-malli Marica Rosengård sekä miesmalli ja kauneusalan agentti Juri Silvennoinen. Lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään vieraileva tuomari.

Koko kilpailun voittaja saa sopimuksen Paparazzi-mallitoimiston kanssa sekä kansikuvan Cosmopolitan-lehdessä.

Suomen Huippumalli haussa alkaa Livillä maaliskuussa.

Haapasalo lomailee Huutokauppakeisarin ja Nykäsen kanssa

Haapasalo ja kaverit on keskusteluohjelma, jossa kymmenen kotimaista julkisuudesta tuttua henkilöä vie näyttelijä Ville Haapasalon lomalle omaan suosikkikohteeseensa. Haapasalon matkakumppaneina nähdään kevään aikana Robin, Teuvo Hakkarainen, Michael Monroe, Matti Nykänen, Vicky Rosti, Mikael Gabriel, Aki Palsanmäki, Anni Hautala, Arman Alizad ja Jannika B.


Samalla kun paikat tulevat tutuksi, Haapasalon kaveri kertoo itselleen tärkeistä ja elämää mullistavista asioista, jotka sijoittuvat nimenomaan näihin paikkoihin.

Julkkikset ja matkakohteet vaihtuvat jaksoittain, kohteina nähdään muun muassa Los Angeles, Sarajevo, Pariisi, Berliini ja Venetsia.

Haapasalo ja kaverit alkaa Nelosella tammikuussa.

Madventures-miehet kulinaristisien elämyksien keskiössä

Uudistuneen Mad Cook Show’n jaksoissa Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff esittelevät yrjöttävimmät safkat, hifeimmät ruokavaliot, nopeimmat pikaruoat, himotuimmat haute cuisinet, törkeimmät roskaruoat, luomuimmat luomut tai älykkäimmät superfoodit.

– Olemme sitä, mitä syömme, sanonta kuuluu, mutta miksi sonnin siitin on toisille herkku ja toisille kauhistus? Miksi itikkain imailua katsotaan meillä kieroon, mutta samaan aikaan poro on parasta? Miksi pitäisi ymmärtää, saatikka sitten kokeilla sitä, mikä jossain huitsin nevadassa erilaisten olosuhteiden ja uskomusten vuoksi käsitetään ravinnoksi? Onko syöminen parasta kulttuurivaihtoa, Tunna Milonoff kysyy.

Mad Cook Show alkaa Nelosella huhtikuussa.

Parit erotetaan toisistaan Hurjissa rakkausdieeteissä

10 huomattavasti ylipainoista pariskuntaa tekee suuren elämänmuutoksen Elina Kottosen juontamassa Hurjissa rakkausdieeteissä. Pariskunnat erotetaan toisistaan viideksi kuukaudeksi. He kohtaavat toisensa täysin muuttuneita.


Kestääkö parisuhde raastavan eron ja rankan laihdutuksen? Mitä tapahtuu, kun toisiaan ikävöineet parit näkevät toisensa ensimmäistä kertaa? Yksi polvistuu sormuksen kanssa kuullakseen yllättävän vastauksen ja jotkut tulevat kameroiden eteen eri aikaa.

Hurjat rakkauskilot alkaa Nelosella tammikuussa.

Foobikot kohtaavat pahimmat painajaisensa

Kuinka elää ambulanssikuski, joka ei uskalla mennä hissiin? Tai äiti, joka alkaa itkeä nähdessään pellen? Entä miten käy, kun joutuu hyppäämään ulos liikkuvasta autosta, koska siellä saattaa olla hämähäkki?

Uusi realitysarja Kummalliset kammot vie katsojan fobioiden ytimeen. Jokaisessa jaksossa kolme foobikkoa kohtaavat pahimmat pelkonsa käärmeistä hämähäkkeihin, korkeista paikoista hammaslääkäreihin ja lentokoneisiin, vedestä lintuihin.

Psykoterapeutti Milja Ilkka luotsaa osallistujia tehtävä tehtävältä eteenpäin. Ohjelmaa juontaa Jenni Alexandrova, joka toimii samalla tukena elämänsä pelottavimmissa tilanteissa kamppaileville ihmisille.

Kummalliset kammot alkaa Nelosella huhtikuussa.

Suosikit saavat jatkoa

Keväällä ruudussa nähdään myös monia tuttuja tv-sarjoja, kuten Arman Alizadin dokumenttisarja Arman Pohjantähden alla.

Tänä keväänä Arman tutustuu esimerkiksi Karhuryhmän toimintaan, käy lestadiolaisten Suviseuroissa ja jalkautuu sekä lastensuojelun, mielenterveyden että nuorten syrjäytymisen parissa tehdyn työn ja kohtaloiden pariin. Arman Pohjantähden alla 2 alkaa Nelosella huhtikuussa.

Supersuosittu Huutokauppakeisarikin tekee paluun. Suomen huutokauppakeisarissa seurataan Aki ja Heli Palsanmäen huutokaupan vaiherikasta ja leppoisaa arkea Hirvaskankaalla. Suomen Huutokauppakeisarin uudet jaksot alkavat Nelosella maaliskuussa.


Parisuhteet joutuvat taas koetukselle viettelysten saarella, Temptation Islandilla. Aivan tavalliset suomalaispariskunnat laittavat aidot tunteensa ja tulevaisuutensa peliin leikissä, jossa on mahdollisuus saada todella pahasti näpeilleen. Sami Kurosen juontamaa ohjelmaa kuvataan jälleen vuodenvaihteessa. Uuden kauden sinkut ja parit julkistetaan alkuvuodesta. Temptation Island Suomi alkaa Nelosella maaliskuussa.

Antti Reinin juontama Katastrofin anatomia jatkaa onnettomuuksien ja turmien ytimessä ja ottaa askeleen kohti ihmismielen pimeämpää puolta. Sarjassa oman tarinansa jakavat ne, joita katastrofit koskettivat kaikkein lähimmin: uhrit, omaiset, poliisit, pelastushenkilökunta sekä onnettomuustutkijat. Katastrofin anatomia alkaa Nelosella huhtikuussa.

Poliisit 2017 -sarjassa nähdään 11 partiota yhdeksästä eri kaupungista: Oulusta, Vaasasta, Turusta, Espoosta, Porvoosta, Kouvolasta, Joensuusta, Kuopiosta ja Helsingistä. Kesäyössä poliisit kohtaavat tilanteita, joissa tarvitaan nopeita jalkoja, neuvottelutaitoa, tunneälyä ja ronskia huumoria. Poliisit 2017 alkaa Jimillä helmikuussa.

Poliisit – kotihälytyksessä päästään seuraamaan niitä asiakaskohtaamisia, joita ei Poliisit-sarjassa nähdä. Kaikki tapaukset pohjautuvat tositapahtumiin. Rikoksista epäiltyjä ja muita tilanteessa mukana olleita esittävät näyttelijät, ja yksityiskohtia on muutettu asianomaisten suojelemiseksi. Poliisit kotihälytys alkaa Nelosella tammikuussa.

Hauskat kotivideot palaa tammikuussa Sampo Marjomaan johdolla. Vieraina piipahtavat muun muassa Jannika B, Riku Nieminen, Kimmo Vehviläinen ja tubettajasuosikki Jaakko Parkkali.

Hauskojen kotivideoiden uudet jaksot alkavat tammikuussa.

Nelonen ja Ilta-Sanomat ovat osa samaa Sanoma-konsernia.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt

  Näitä luetaan!

  1. 1

   Kummisetä antoi 10-vuotiaalle tyttärelle lahjarahaa – Kela rokotti koko perheeltä 341,52 euroa/kk

  2. 2

   Anu Saagim haukkui Maria Veitolaa rumaksi suorassa lähetyksessä – Veitola harmistui studioyleisön reaktiosta: ”Yleisö nauraa ja taputtaa”

  3. 3

   Tällainen on Ähtärin susiaitaus: varoituskyltissä paljonpuhuva kuva – verkkoaidan luo helppo päästä

  4. 4

   Antti Ruuskaselle järjestetään mitaliseremonia MM-Lahdessa – KOK:n puheenjohtaja luovuttaa Lontoon keihäshopean

  5. 5

   Kannattaako sukkia käyttää nukkuessa?

  6. 6

   Ylen kuuluttaja Maria Jungner liukastui pahasti – joutuu sairauslomalle: ”Polvelle kävi vähän pahemmin”

  7. 7

   Lukiolaistytön viattomasta kuvasta paljastui härski yllätys – mokasta kasvoi maailmanlaajuinen someilmiö

  8. 8

   Patrik Laine valtavan mediamylläkän keskellä – ”Aika väsynyttä”

  9. 9

   Sudet tarttuivat 7-vuotiaaseen poikaan Ähtärin eläinpuistossa – vammat vakavia

  10. 10

   Huippukokin pari niksiä: Näin syntyy fantastinen makaronilaatikko

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Yleinen virhe wc-pöntöllä: Tästä syystä pyttyyn jää helposti ”jarrutusjäljet”

  2. 2

   Sudet tarttuivat 7-vuotiaaseen poikaan Ähtärin eläinpuistossa – vammat vakavia

  3. 3

   Huippukokin pari niksiä: Näin syntyy fantastinen makaronilaatikko

  4. 4

   Rakastunut Olli Lindholm kertoo ensi kertaa: Tällainen on uusi naisystävä Eveliina, 35: ”En ole koskaan tavannut hänen kaltaistaan”

  5. 5

   Emmerdalesta tuttu näyttelijä kihlautui Britannian väkivaltaisimman ja vaarallisimman vangin kanssa: ”Olen rakastunut häneen”

  6. 6

   Hurjat rakkauskilot: Vaimo jättää Askon WhatsApp-viestillä yhtäkkiä: ”Miksei soittanut ja kysynyt, voidaanko nähdä?”

  7. 7

   Kummisetä antoi 10-vuotiaalle tyttärelle lahjarahaa – Kela rokotti koko perheeltä 341,52 euroa/kk

  8. 8

   Teinitytön murhasta epäilty vangittiin – näytti oikeussalissa keskisormea

  9. 9

   Lukiolaistytön viattomasta kuvasta paljastui härski yllätys – mokasta kasvoi maailmanlaajuinen someilmiö

  10. 10

   Kimmo, 47, heräsi yöllä karmeaan jysähdykseen – rekan lava syöksyi läpi talon seinästä: ”Ajattelin, että nyt sortuu torppa”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Prisman kassamyyjä sai pyörätuolimiehen itkemään Helsingissä – jonossa ollut Jatta riensi apuun: ”Olin niin kiukkuinen”

  2. 2

   Tutkijat tekivät pelottavan löydön merenpohjasta 10 kilometrin syvyydestä

  3. 3

   MTV: Saara Aalto kärsii kiusallisesta ja kivuliaasta naistentaudista: ”Ei parannuskeinoa”

  4. 4

   Pekka Vähäsöyrinki tunnusti Mika Myllylän haudalla, milloin dopinginkäyttö alkoi: ”Siinä hetkessä annoin periksi”

  5. 5

   Nuori mies jäi kiinni pettämisestä nololla tavalla – typerä töppäys sosiaalisessa mediassa kavalsi

  6. 6

   Stubb opetti Trumpille faktoja Ruotsista – viesti sytytti kiivaan keskustelun

  7. 7

   Kanadan hurmuriministeri sai Ivanka Trumpin pasmat sekaisin – flirttaileva kuva leviää vauhdilla

  8. 8

   Vuosikymmeniä mietityttänyt arvoitus ratkesi – Harri Kirvesniemi kertoo, miksi hiihti aina pää kenossa

  9. 9

   Sunnuntailisät pois, työpäivän pituus 12 tuntiin? ”Tehdään työtä silloin, kun sitä on”

  10. 10

   Nokialla pahoinpidelty 17-vuotias tyttö on kuollut

  11. Näytä lisää

  Näitä luetaan!

  1. 1

   Kummisetä antoi 10-vuotiaalle tyttärelle lahjarahaa – Kela rokotti koko perheeltä 341,52 euroa/kk

  2. 2

   Anu Saagim haukkui Maria Veitolaa rumaksi suorassa lähetyksessä – Veitola harmistui studioyleisön reaktiosta: ”Yleisö nauraa ja taputtaa”

  3. 3

   Tällainen on Ähtärin susiaitaus: varoituskyltissä paljonpuhuva kuva – verkkoaidan luo helppo päästä

  4. 4

   Antti Ruuskaselle järjestetään mitaliseremonia MM-Lahdessa – KOK:n puheenjohtaja luovuttaa Lontoon keihäshopean

  5. 5

   Kannattaako sukkia käyttää nukkuessa?

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Yleinen virhe wc-pöntöllä: Tästä syystä pyttyyn jää helposti ”jarrutusjäljet”

  2. 2

   Sudet tarttuivat 7-vuotiaaseen poikaan Ähtärin eläinpuistossa – vammat vakavia

  3. 3

   Huippukokin pari niksiä: Näin syntyy fantastinen makaronilaatikko

  4. 4

   Rakastunut Olli Lindholm kertoo ensi kertaa: Tällainen on uusi naisystävä Eveliina, 35: ”En ole koskaan tavannut hänen kaltaistaan”

  5. 5

   Emmerdalesta tuttu näyttelijä kihlautui Britannian väkivaltaisimman ja vaarallisimman vangin kanssa: ”Olen rakastunut häneen”

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Prisman kassamyyjä sai pyörätuolimiehen itkemään Helsingissä – jonossa ollut Jatta riensi apuun: ”Olin niin kiukkuinen”

  2. 2

   Tutkijat tekivät pelottavan löydön merenpohjasta 10 kilometrin syvyydestä

  3. 3

   MTV: Saara Aalto kärsii kiusallisesta ja kivuliaasta naistentaudista: ”Ei parannuskeinoa”

  4. 4

   Pekka Vähäsöyrinki tunnusti Mika Myllylän haudalla, milloin dopinginkäyttö alkoi: ”Siinä hetkessä annoin periksi”

  5. 5

   Nuori mies jäi kiinni pettämisestä nololla tavalla – typerä töppäys sosiaalisessa mediassa kavalsi

  6. Näytä lisää