MAINOS


ILMOITUS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat ilmoittajan mainosaineistoa
MAINOS

Voiko kännykkä auttaa laihtumaan?

ILMOITUS Tiesitkö, että älypuhelimesta löytyy apua painonpudotukseen ja terveellisten elämäntapojen noudattamiseen? Kokeile ainakin näitä terveyssovelluksia.
Halusi sitten pudottaa painoa, pysyä nykyisessä painossa tai saada lisää kiloja, Calorie Counter - MyFitnessPal auttaa pääsemään tavoitteeseen. Sovellukseen kirjataan päivän ruokailut, ja se laskee automaattisesti, onko tullut syötyä liikaa vai liian vähän. Sovellukseen on lisäksi mahdollista yhdistää askelmittari, jolloin se osaa laskea myös kulutetut kalorit.
 
Calorie Counter by FatSecret toimii vähän samaan tapaan. Se kannattaa ladata varsinkin, jos kaipaa ohjeistuksia suomeksi. Sovellukseen voi kirjata niin syödyt ateriat kuin tehdyt harjoitukset.
 
Suomalaisvoimin kehitetty Nordic Diet Coach on tarkoitettu pysyvää painonpudotusta etsiville ihmisille. Sovellus antaa vinkkejä, tukea ja rohkaisua dieetin onnistumiseksi. See How You Eat on saman kehittäjän sovellus, jonka avulla voi pitää kuvapäiväkirjaa syömisistään. Ylimääräisiä herkkuja ei tule syötyä niin helposti, kun herkkuihin lankeaminen ikuistuu kuvaksi.
 
Jos tulee juotua liian vähän vettä päivittäin, kannattaa ottaa käyttöön Plant Nanny - Water Reminder. Se on sovellus, jossa veden juominen on pelillistetty hauskasti. Sovellus laskee painon ja arvioidun aktiivisuustason mukaan itse kullekin sopivan vesimäärän. Ideana on kasvattaa kasvia, jota juotetaan aina kun itsekin juo. Sovellus muistuttaa säännöllisin väliajoin juomaan, ja jos ei juo tarpeeksi usein, kasvi näyttää kurjalta ja kuihtuu. Kun juo tarpeeksi, kasvi kukoistaa - kuten myös sovelluksen käyttäjä!

»  Lue lisää sovelluksista DNA Appisessa

MAINOS

MAINOS