Lisää tuoreimpia uutisia

Säätiedotus 30.10.2014 klo 12

Tiedotukseen sisältyy varoituksia.

Suomeen virtaa kylmempää ilmaa luoteesta.

Odotettavissa huomiseen iltapäivään asti:

Maan länsiosassa:

Selkeää tai puolipilvistä ja poutaa. Yöllä vähitellen lisääntyvää pilvisyyttä ja paikoin sumua. Huomenna puolipilvistä tai pilvistä ja mahdollisesti tihkusadetta. Päivän ylin lämpötila tänään 4...8 astetta, huomenna vähän alempi. Yön alin lämpötila +2...-3 astetta. Heikkoa tai kohtalaista länsituulta.

Maan itäosassa:

Puolipilvistä tai pilvistä, alueen eteläosassa on tänään selkeämpää. Enimmäkseen poutaa, mutta yöstä alkaen mahdollisesti jokunen vesi- tai räntäkuuro. Päivän ylin lämpötila tänään 3...7 astetta, huomenna vähän alempi. Yön alin lämpötila -2...+2 astetta. Heikkoa tai kohtalaista lännen ja lounaan välistä tuulta.

Maan pohjoisosassa:

Vaihtelevaa pilvisyyttä ja lähinnä Etelä- ja Keski-Lapissa sekä Koillismaalla tänään paikoin lumi- tai räntäsadetta. Yöstä alkaen selkeää tai puolipilvistä ja poutaa. Päivän ylin lämpötila tänään -2...+3 astetta, rannikolla vähän lauhempaa. Huomenna on kylmempää. Yön alin lämpötila -2...-10 astetta, kylmintä Länsi-Lapissa. Heikkoa tai kohtalaista tuulta, joka kääntyy lännen ja luoteen välille.