MAINOS


ILMOITUS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat ilmoittajan mainosaineistoa
MAINOS

Tämä sovellus korvaa käteisen

ILMOITUS Takana on ilta kavereiden kanssa. Yksi maksoi taksin, toinen ruuat ja kolmas oli velkaa edellisestäkin illanvietosta. MobilePaylla laskun jakaminen käy helposti.
Joskus erillisiä laskuja on vaikea saada, ja nykyään käteinenkin on katoava luonnonvara. Niinpä tilinumeroita ja maksuja selvitellään yleensä vielä pitkään ravintolaillan jälkeenkin. 
 
MobilePay on Danske Bankin sovellus, jolla voi helposti lähettää (ja pyytää) rahaa ja jakaa laskuja sovelluksen käyttäjien välillä. Rahan lähettämiseen ei tarvitse tilinumeroa - rahan lähettäminen ja laskun jakaminen onnistuvat kätevästi pelkän puhelinnumeron välityksellä. Maksu lähtee pankki- tai luottokortiltasi eikä rahan lähettämisestä tai vastaanottamisesta peritä erillistä maksua. Sinulle lähetetyt rahat tulevat suoraan pankkitilillesi muutaman pankkipäivän kuluessa.
 
Sovelluksen käyttöönotto on helppoa. Ladattuasi sovelluksen tarvitset palveluun rekisteröitymistä varten vain henkilötunnuksesi, tilinumerosi ja pankki- tai luottokorttisi numeron. Ja mikä olennaisinta, sinun ei tarvitse olla Danske Bankin asiakas käyttääksesi sovellusta. MobilePay onkin kätevä maksatapa kirpparilla tai kun käy kauppaa vaikka Tori.fi -palvelun kautta.
 
MobilePayn kautta maksaminen on turvallista. Sovellukseen kirjaudutaan nelinumeroisella tunnusluvulla, jonka voi itse määrittää rekisteröityessä palveluun. Lisäksi sovelluksen käyttäjät ovat pankin tunnistamia, joten tiedät aina kenelle lähetät rahaa. Mobiilipankkien tapaan MobilePay on suojattu myös tietomurtoja vastaan.
 
Pitsan (ja mukana seuraavan laskun) jakaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Pari näpäytystä puhelimella ja kulut on jaettu ennen kuin ruoka on ehtinyt jäähtyä.

»  Tutustu tämän hetken parhaisiin mobiilisovelluksiin

MAINOS

MAINOS