MAINOS

MAINOS

Huomaatko? - Uuden Toyota Avensiksen rohkeassa keulassa on jotain tuttua

ILMOITUS Keulan aiempaa rohkeampi muotoilukieli on tuttua muista uusista Toyota-malleista.
Uudessa keulan muotoilussa muun muassa tyylikkäät led-ajovalot antavat mallille selkeästi erottuvan olemuksen. Kylkien muotoilu henkii matalaa painopistettä, ja auton kokonaispituus on kasvanut 40 millimetriä.

Elegantin tyylikkyyden lisäksi uudessa Avensiksessa on kiinnitetty erityistä huomiota matkustusmukavuuteen. Käytettyjen materiaalien laadukkuus, sisävärien yhteensovittaminen ja ajoäänien sekä värinöiden vaimentaminen on viety uudelle tasolle.

Uusi kojetaulu on jaettu kahteen selkeään osaan. Täysleveä yläosa pitää sisällään upotetut nopeus- ja kierroslukumittarit, joiden väliin on sijoitettu 4,2 tuuman värinäyttö Active-varustelutasosta alkaen.

Alempaa osiota hallitsee Toyota Touch 2 -mediakeskus. Tyylikäs ohjauspyörä ja vaihteenvalitsin sekä mattahopeiset yksityiskohdat täydentävät huoliteltua vaikutelmaa.

Tyylikkään ulkoasun ja laadukkaan tunnelman lisäksi uusi Avensis tarjoaa myös kattavan varustelun sekä laajan valikoiman tehokkaita moottoreita.

Kahden uuden dieselmoottorin lisäksi tarjolla on kolme, aiempaakin taloudellisempaa bensiinimoottoria. Kattavan varustelun täydentävät uudet, innovatiiviset Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet, joihin kuuluvat Pre-Collision-järjestelmä (PCS), kaistavahti (LDA), kaukovaloautomatiikka (AHB) ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA).

Lue lisää uudesta Toyota Avensiksesta.

ILMOITUSKommentit

    Näytä lisää

    MAINOS
    Lue myös:

    MAINOS