Sää

Millaista säätä luvataan Suomeen ja ulkomaille?

IS:n sääsivujen haulla löydät sadetutkan sekä 1 ja 5 vuorokauden ennusteen yli 20 000 paikkaan Suomessa ja ulkomailla.  Voit tallentaa kaksi omaa suosikkipaikkaasi sääsivujen muistiin.

Helsinki | Tampere | Turku | Lahti | Jyväskylä | Kuopio | Vaasa |OuluLisää kuntia »»

Tallinna | Tukholma | Berliini | Lontoo | Rooma | Barcelona | Tokio | Bangkok | New York

Sääuutisia

Supersää 300

Sataako? Millaista säätä lupaa Ilmatieteen laitos? Entä Foreca?

Nyt näet molempien täsmäennusteet omalle paikkakunnallesi rinnakkain IS:n Supersää-sovelluksessa. Lisäksi mukana sadetutka, joka kertoo sateiden liikkeet.

Lataa puhelimeesi maksuton IS Supersää -sovellus - nyt myös Android-puhelimiin!

» iOS (iPhone, iPad, iPod Touch)
» Android
» Windows Phone


» IS:n sääsivut netissä

Säätiedotus 25.7.2014 klo 12

Tiedotukseen sisältyy varoituksia.

Sää on edelleen aurinkoista ja hyvin lämmintä lähes koko maassa.

Odotettavissa huomiseen iltapäivään asti:

Maan etelä- ja keskiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa:Selkeää tai puolipilvistä ja enimmäkseen poutaa, päivälläja illalla maan etelä- ja keskiosassa mahdollisesti yksittäisiä sade- tai ukkoskuuroja. Päivän ylin lämpötila on tänään ja huomenna 27...32 astetta, yön alin 15...20 astetta. Enimmäkseen heikkoa tuulta.

Lapissa:

Selkeää tai puolipilvistä ja poutaa. Yöllä Pohjois- ja Keski-Lapissa lännestä alkaen paikoin sadekuuroja, huomenna päivällä sade- ja ukkoskuuroja yleisemmin koko alueella. Päivän ylin lämpötila on tänään ja huomenna enimmäkseen 25...30, Pohjois-Lapissa 20...25 astetta. Yön alin 12...18 astetta. Enimmäkseen heikkoa tuulta.

Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 Varsinais-Suomen maakuntaan sekä seuraaviin Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin kuntiin: Taivalkoski, Tornio, Ranua, Posio, Kemijärvi, Rovaniemi, Ylitornio, Pello ja Sodankylä.

Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Satakunnan, Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan ja Etelä-Savon maakunnissa sekäseuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi sekäseuraavissa Lapin kunnissa: Kemi, Keminmaa, Pelkosenniemi ja Inari.

Hellevaroitus:

Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan länsiosassa sekä Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Varoituksia

Varoitukset maa-alueilla

Hellevaroitus:
Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan länsiosassa sekä Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa.
Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.
Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 Varsinais-Suomen maakuntaan sekä seuraaviin Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin kuntiin: Taivalkoski, Tornio, Ranua, Posio, Kemijärvi, Rovaniemi, Ylitornio, Pello ja Sodankylä.
Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Satakunnan, Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan ja Etelä-Savon maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Kemi, Keminmaa, Pelkosenniemi ja Inari.

Tuulivaroitukset

Ei varoituksia.

Kelivaroitukset

Koko maassa vallitsee normaali ajokeli.

Suomi eilen

Lämpimintä:

 1. Salo Kiikalan Lentokenttä+31.8
 2. Salo Kärkkä+31.6
 3. Vihti Maasoja+31.2

Kylmintä:

 1. Pyhäjärvi Ojakylä+9.4
 2. Halsua Kanala Purola+10.0
 3. Ylivieska Lentokenttä+10.4

Vuosi sitten

Lämpimintä:

 1. Kaarina Yltöinen+27.4
 2. Salo Kärkkä+27.3
 3. Vantaa Helsinki-Vantaan Lentoasema+26.9

Kylmintä:

 1. Sodankylä Lokka+2.1
 2. Savukoski Kk+5.1
 3. Salla Kk Myllytie+5.3